Position: hotel888 > kræft >

hvad er fedt podning under øjnene ?

   Som mennesker alder , der forlader ansigtet fedt tynder poser og mørke rande under øjnene . Når cremer og fugtighedscremer ikke fungerer , kan fedt podning være en god mulighed . Mindre invasiv end ansigt eller øjne elevatorer , og længerevarende end syntetiske fyldstoffer , er fede vin bliver en tendens i ansigtet genopbygning , ifølge Dr. Samuel Lam . Med sit eget sæt af risici og fordele , fedt podning for under øjet spørgsmål kan være et alternativ til plastikkirurgi

Proceduren


Små mængder af fedt er fjernet, med en stump kanyle , fra patientens mave eller lår . Fedtcellerne er forsigtigt vaskes for at fjerne snavs og blod . Den fede er så sprøjtes ind i dybe væv af øvre kind , under øjenlåget . For under øjet procedurer , er en kombination af fedtceller og større granulat kendt som fedt perler anbefales at producere endnu volumen , ifølge et dokument skrevet af dr . Ashok Thopaldy og Thomas Gampper .

Recovery og postoperativ pleje


Icing det injicerede område, som hyppigt i de første 24 til 48 timer er anbefalet af Thopaldy og Gampper at reducere hævelser. Fire til seks uger efter operationen , vender tilbage patienterne til deres kirurg for at vurdere resultaterne . Hvis resultaterne ikke er acceptable for patienten , kan proceduren gentages tre måneder efter den første operation .

bivirkninger og komplikationer


Alle procedurer køre risikoen for bivirkninger og komplikationer . De mest almindelige komplikation rapporteres, er over-eller underfilling . Infektion er også et problem , samt flytning af transplantatet , hvis indskuddet ikke var placeret korrekt . En klumpede tekstur af transplantatet kan opstå, hvis fedtceller klumper sig sammen efter injektion . Et tilfælde af bilaterale blindhed blev rapporteret af Beth Kapes af " Dermatology Times " , når fedt var utilsigtet indsprøjtes i en arterie .

Hvad kan man forvente

Først og fremmest , patienterne har brug for at være realistiske . Denne procedure vil ikke gøre en 50 år gammel kvinde ser 25 igen . Patienterne kan forvente at se en reduktion i rynker og poser omkring øjnene , ifølge Dr. Lam . Men vil resultaterne varierer fra patient til patient og Drs . Thopaldy og Gampper forsigtighed , at flere procedurer kan være nødvendigt at få en ønskede resultat. Patienterne skal også være opmærksom på , at fedt podning er en semi-permanent procedure , og volumen kan falme med tiden .

Alternativer til fedt podning

De to mest populære syntetiske fyldstoffer på markedet i dag er hyaluronsyre ( Restylane ) og kollagen . Syntetisk fyldstoffer har de samme risici og fordele af fedt overførsel , men der er også øget risiko for allergiske reaktioner . Syntetisk fyldstoffer også nedbryde nemmere end fedt, så resultaterne ikke vare så længe .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------