Position: hotel888 > kræft >

hvor sikkert er det at have en lap bandet efter en nyretransplantation ?

   At bestemme, hvor sikkert det er at have skødet band kirurgi efter en nyretransplantation , er en kompliceret spørgsmål . Der er ikke meget forskning om nyretransplanterede patienter og fedmekirurgi .

Det er grunden til, at Saint Louis University Center for Resultater Research lavede en gennemgang af beviserne ved hånden .St. Louis Forskerne gennemførte en undersøgelse af nyretransplantation kandidater til at bestemme dem , der havde fedmekirurgi , og hvad deres resultater var . De kiggede på Medicare fakturering krav fra 1991 til 2004 for at tjekke effekten af fedmekirurgi på 188 nyretransplanterede patienter : dem, der var blevet godkendt til transplantation og ventede ; dem , der var på en venteliste til godkendelse af en nyretransplantation , og dem, havde fedmekirurgi , efter en nyretransplantation .

Hvorfor Overvej fedmekirurgi


Med hensyn til sygeligt overvægtige patienter , fedmekirurgi værker . Fedmekirurgi er blevet anbefalet i en National Institutes of Health Consensus konference om kardiomyopati , diabetes og søvnapnø . : Alle fedme -relaterede betingelserSt. Louis forskere konstateret, at af de 188 tilfælde af nyretransplantation kandidater og nyretransplanterede ; 97,3 procent havde også diagnoser for fedme . Fedme er en fælles symptom hos nyretransplanterede patienter , og dette lægges vægt øger risikoen for død og komplikationer efter transplantation operation .er ikke blot en sådan overvægt komplicere kirurgi , den St. Louis forskere rapporterer, at fede mennesker er mindre tilbøjelige til i betragtning til transplantationer og større sandsynlighed for at blive væltet over, når en nyretransplantation bliver tilgængelig . Forskerne teoretisere , at fedmekirurgi før en nyretransplantation øger odds , at patienten får en transplantation .

nyretransplantation Bekymringer


Nogle læger er bange for, at fedmekirurgi kan påvirke , hvorvidt en transplanteret nyre i sidste ende afvises . Forskerne fandt kun et af disse tilfælde af organafstødning og i tre andre tilfælde havde lægerne til at øge immundæmpende medicin indtag . De har også fundet seks vellykkede tilfælde af fedmekirurgi ske på præ-og post-implantat patienter .St. Louis Forskerne påpeger også, at hovedparten af de overvægtige kirurgi frem til 2004 anvendt åbne kirurgiske teknikker . Åben kirurgi udgør mere overordnede risiko og risiko for infektion hos transplanterede patienter, der tager immunosuppressiva . Dag , laparoskopisk kirurgi såsom skødet band kirurgi er en mindre risikabel løsning .

øget risiko for død


Efter 30 dage , dødeligheden efter fedmekirurgi for børsnoterede og transplanterede patienter var 3,5 % . En anden 3,5 % af patienterne døde efter transplantation operation . Der var ingen dødsfald i vente-liste patienter efter 90 dage . Fra 31 til 90 dage efter operationen , var dødeligheden fra 0 til 3,5 % .dødsårsager var myokardieinfarkt , hjertearytmi og sepsis .Selv om dette tal ikke er ubetydelig , siger forskerne , at det var sammenlignelig med dødeligheden blandt patienter uden nyresygdom . De tror også fremskridt inden for kirurgisk teknik og de erfaringer, om at ændre indholdet af immunosuppresive narkotika kunne formindske dette tal .

Historiske Sager

Den første beskrivelse af fedmekirurgi blandt overvægtige nyretransplanterede patienter var i 1996 . Gruppen omfatter nu ni præ-transplanterede patienter og ti post-transplanterede patienter , der alle har haft fedmekirurgi uden dødsfald eller organafstødning .Seks tilfælde af skødet band kirurgi blev gjort i nyretransplanterede patienter og vent-listers 2000 til 2006 . Der var nogle komplikationer i transplanterede patienter for så vidt som bandet bevæger sig og /eller underminerer , men der var ingen dødsfald .

Vægttab

I patienter uden nyresygdom , fedmekirurgi resulterer ofte i overvægt tab ( EBWL ) satser på 25 til 85 procent . I nyretransplanterede patienter , der EBWL satser fra 31 til 61 procent .Denne mindre procentdel stadig giver op til store fordele sige St. Louis forskerne overvejer i hvilket omfang fedme har livet afkorte konsekvenser i nyretransplanterede patienter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------