Position: hotel888 > kræft >

hvordan du fjerner pacemaker fører

  Pacemaker bly udsendelse, også kendt som ekstraktion , kan udføres på flere forskellige måder . Betragtning af den lange tid fører har været plads , kan din læge vælge standard udvinding , laser bistået udvinding , eller ikke ekstraktion overhovedet. I alle tilfælde bør denne type af kirurgi altid udføres af en kvalificeret kirurg
1 .
Find en kvalificeret kirurg i hvem du føler dig sikker . Planlægge en høring for at drøfte din sag og følge op med nogen eksamen anbefales af din læge . Disse eksaminer vil bestemme mængden af arvæv omkring fører . Jo mere arvæv på plads , jo mere dybtgående og vanskelig bly fjernes kan være.
2 .
drøfte mulighederne med din kirurg . Hvis du har en tung mængde af arvæv , kan han anbefale brugen af en Excimer laser til at fjerne ledningerne . Denne procedure er stadig mere almindeligt , fordi det kan mindske inddrivelse tid og er mindre traumatisk til det omgivende væv end brugen af en skalpel og kraft . I nogle tilfælde er bly fjernelse ikke mulig hensyn til de særlige omstændigheder i patienten. Hvis dette er tilfældet , vil lægen anbefale alternative muligheder .

3 .
Planlæg din operation og følg præoperativ og postoperativ anvisninger du har fået af det medicinske personale . Husk, at pacemakeren fører er knyttet til hjertet , så kirurgi , mens almindelig , er også fine . Det er vigtigt at lytte til og leder advarslerne af det kirurgiske team . Tillad det angivne nyttiggørelse tid til at udløbe før han vendte tilbage til normal aktivitet .

gode råd og advarsler


 • Motion og strækker sig flere uger før ethvert kirurgisk indgreb kan mindske restitutionstid .
 • Som med ethvert kirurgisk indgreb , en vis risiko for komplikationer er til stede . Vær sikker på at dække alle dine baser før din operation .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------