Position: hotel888 > kræft >

hvordan man finder en plastikkirurg i Canada

   En plastikkirurg er en læge, som har kompetencer til at udføre både kosmetiske og rekonstruktive procedurer . Derimod fremgår det ikke en kosmetisk kirurg ikke at besiddelse af et certifikat i plastikkirurgi og kunne være en hudlæge , tandlæge eller en læge med en anden specialisering . Når du vælger en plastikkirurg , sørge for at han har de nødvendige kvalifikationer ved at tjekke hans certificeringer og medlemskab i faglige sammenslutninger . At have en plastikkirurgi er et stort skridt , og du skal have aa pålidelig plastik kirurg hjælpe dig gennem processen.
1 .
Find en kirurg gennem databasen en pålidelig plastikkirurg organisation , såsom den canadiske Society of Plastic Surgeons . En sådan sammenslutning normalt kun modtager medlemmer, der har undergået en tilstrækkelig uddannelse til at udføre plastik og rekonstruktiv kirurgi .
2 .
Tjek kirurgens optegnelser på databasen vedligeholdes af College of Physicians og kirurger i din provins eller område. For eksempel i British Columbia , bør du tjekke med College of Physicians og kirurger i British Columbia ( CPSBC ) . En sådan organisation kan hjælpe dig med at finde ud af mere om kirurgens licens og eventuelle tidligere klager mod ham .

3 .
Spørg kirurgen , hvis han har certificeringer fra Royal College of Physicians og kirurger i Canada ( RCPSC ) . Mens kirurger kan reklamere for deres " bord-certificeret "-status , forskellige professionelle bestyrelser kan have forskellige krav , og kun RCPSC attesterer læger i Canada .
4 .
Spørg kirurgen om sin oplevelse i den procedure , som du ønsker , og de komplikationer satser . Find ud af , hvad han ville gøre i tilfælde af kirurgi komplikationer , og de faciliteter til rådighed til at håndtere sådanne hændelser . Spørg om certificeringer og erfaring niveau af narkoselægen .
5 .

Læs patienten samtykkeerklæring grundigt , inden han underskriver det . Drøfte eventuelle problemer du måtte have med den kirurg , så du har realistiske forventninger til resultater og mulige komplikationer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------