Position: hotel888 > kræft >

hvordan man kan gøre kirurgisk hatte

  Kirurgisk hatte , eller krat kasketter , har passeret linjen fra en nødvendig artikel i tøj til infektionsforebyggelse , at en fashion statement . Kirurgisk hætter , samt krat selv , har over de seneste par år gradvist udviklet sig til emner med så meget fashion statement potentiale som helst stykke tøj . Når en " ensartet "skal bæres med en bred vifte af farver eller layout er vigtigt for bæreren . For dem , der ønsker at spare penge på køb , eller bare vil have flere valgmuligheder i farver og mønstre , er det relativt nemt at gøre disse krat kasketter .

Du skal bruge:
Syning machine3 /4 yard af bomuld materiale ( vægt , der anvendes til quiltning ) Matching thread4 " af 1 /2 " elastic1 /4 yard medium vægt stryg-på- grænseflade ( ensidig ) Stof scissorsSteam jern <. br >

Opnåelse af den fornødne Materiale


1 .
Køb en god kvalitet i ren bomuld eller poly /bomuld materiale , som ville blive brugt til at gøre en dyne . Der bør ikke være præget områder , eller fastgøres pailletter osv. Materialet skal være helt vasker sikkert og præ-skrumpet , da det vil blive anvendt til et stykke tøj , som vil blive vasket efter hver brug i varmt vand . Tråd bør være lavet af de samme materialer som stof selv , og elastiske bør beklædningsgenstand kvalitet , og ikke-roll .
2 .

Klip en cirkel af stoffet , der er omkring 29 " i omkreds . Skær to bands omkring 19 " lang og 1 1 /2 " bred . Klip et stykke af grænseflade samme størrelse . Klip et stykke elastik omkring 4 " lang . Disse målinger er for en gennemsnitlig kvindes hoved , så de kan have behov for at være større eller mindre , hvis hovedet er en større.
3 .
Line op et stykke af båndet med interface . Placer den side , der vil obligation med bagsiden af stoffet , og med et dampstrygejern , strygejern de to sammen , indtil den modstående er helt levet op til stoffet.
4 .
Place højre sider af bandet sammen og line up siderne af stykkerne , med elastik centreret mellem foring op i slutningen af elastiske og slutningen af stoffet stykker i hver ende . Søm i slutningen af båndet til slutningen af elastisk, idet dog mindst 1 /4 " i toppen af bandet .

At sikre den elastiske ikke bliver sys på samme tid , maske hen over toppen af båndet , med højre sider stadig sammen . Dette vil forlade bunden af striber åben. Røverkøb hjørner syet området , og drej så højre side er ude . Tryk med strygejernet .

5 .
Med symaskinen sat til zig-zag , sy rundt om cirklen stykke . Så sæt maskinen søm på sin længste ligesøm indstilling . Sy rundt i kanten af stykket , omkring 1 /4 " fra kanten . stikkesting i starten at holde masken linje på plads . Lad ikke gøre det ved udgangen . Træk forsigtigt i bunden tråd af den løse ende af syning, og samle stoffet langs kanten , indtil det måler dit band , plus længden af elastiske .

Pin den forkerte side af stoffet cirklen til højre side af den ene side af bandet, og den elastiske del . Sy den indsamlede kanterne af de vigtigste brik til bandet og elastisk . Når pinning og syning af elastiske , træk elastisk til sin fulde længde , og vedhæft det som er , forsting at forankre i slutningen .

Drej under kanten af bandet ikke syet i ca 1 /4 " , og slip sy på plads . Tryk på.

gode råd og advarsler


 • Vær sikker på at måle hovedet hætten er beregnet til før opskæring stof .
 • Vælg kun varmt vand sikkert stoffer , der ikke vil skrumpe . Undgå stof , der ikke vil bære eller vaske godt .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------