Position: hotel888 > kræft >

kirurgisk hæfteklammer bivirkninger

   Kirurgisk hæfteklammer bruges til at lukke og slutte sår efter operation . De er en mere moderne teknik end de traditionelle sutur . De hæfteklammer er lavet af rustfrit stål eller titanium . De bruges ofte til specifikke typer af lukninger og som med alle Indsnit , der er mulige bivirkninger

Placering af Staples


Kirurgiske hæfteklammer bruges typisk til at lukke rifter i hårbunden område eller lukke ydre lag af huden efter forskellige typer af operationer . Der er visse dele af kroppen, hvor kramperne kan ikke anvendes. De kan ikke bruges på hænder , ansigt og hvor som helst i nærheden af nerverne i sener .

resorberbare suturer


Der er to typer af suturer . Resorberbare suturer aldrig skal fjernes , da de opløses gennem kroppen inden to måneder. Disse typer af suturer bruges ofte til at lukke dybt snit eller inde i munden området .

absorberende Suturer


absorberende suturer skal fjernes efter incisionen er helet . Disse typer af suturer bruges til at lukke snit på den ydre lag af huden . De er fjernet efter syv til 10 dage af operation eller lukning overfladisk snit . Med hensyn til kirurgiske hæfteklammer , er de også fjernet efter syv til 10 dage , så godt.

infektion og ardannelse

Ligesom med enhver indsnit , er der altid en risiko for infektion . I de fleste tilfælde er hæfteklammer mindre tilbøjelige til at forårsage infektioner end suturer . Den negative side er , at de ofte fører til mere ardannelse . Det afhænger også af, hvor godt hæfteklammer er afstemt .

Ortopædkirurgi

Staples ofte bruges til fælles og hofteoperationer . Ifølge en artikel kaldet " Metal Kirurgisk Staple Safety evalueres " skrevet af Jackie Parks , kom forskerne til den konklusion, at selvom den samlede risiko for smitte er større med suturer end med hæfteklammer , der er visse operationer , hvor hæfteklammer kan have en højere risiko for infektion . De statistikker viste, at med ortopædisk kirurgi , risikoen for at udvikle en infektion var fire gange højere med korte lukninger end med suturer . Men denne statistik vedrører kun visse ortopædkirurgi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------