Position: hotel888 > kræft >

kirurgisk plader & skruer historie

   Brugen af metalplader og skruer til at stabilisere knogler er en standard procedure for ortopædiske kirurger i dag , men det har ikke altid været tilfældet . I fortiden var læger er begrænset til anvendelse splittelser og seler på ydersiden af kroppen til at hjælpe med at støtte brud og syge knogler . Forskning om brugen af metalplader i 1800-tallet , og udformning og materiale, der anvendes til kirurgisk plader og skruer fortsat blive forbedret i dag

tidlige afprøvninger


Indstilling ben beskadiget af frakturer og sygdom går tilbage til oldtiden , men brugen af metal indsat i kroppen for at styrke knogler blevet muligt efter 1870 opdagelsen af antiseptiske teknik af Joseph Lister og opfindelsen af x-stråler i 1895 . Af 1883 , havde kirurgen WA Lane udviklet et system med metal skruer og plader til intern fiksering af knogler . I 1886 blev Dr. H. Hansmann Tyskland den første kirurg til at anvende disse metalplader indsat i kroppen . Tidlig plader og skruer var lavet af vanadium stål , men dette materiale har vist sig at være uforenelig med kroppens væv . I 1926 , skiftede udviklere for nyligt opfundet rustfri med sin fremragende korrosionsbestandig egenskaber , ifølge Zimmer. com .

Fremskridt i Kirurgisk Metals


I 1930 , populariseret Dr. Lorenz Böhler knogle fikseringsanordninger kendt som Steinman pin og Kirschner søm , og i 1936 , var en kobolt legering indført ortopædisk kirurgi , som forblev populær i mange år . Det var i 1950'erne , at en titanium legering er udviklet til implantation apparater , selvom rustfrit stadig var udbredt . Af 1970'erne blev der imidlertid problemer med korrosion blive set i lande med de rustfri udstyr

Dagens Kirurgiske Plader og Skruer


I dag er de fleste kirurgiske plader og skruer lavet af titanium legering , et materiale , der giver korrosionsbestandighed til kropsvæsker og giver en høj grad af evne til at støtte helbredelse knogler i ansigtet , ryggen , foden , skulder og andre områder . Disse skruer , dog ofte nødt til at blive fjernet på et senere tidspunkt . Andre implantater enhederne er blevet forfinet , der fører til knæalloplastik , hofteledsalloplastik og skulder udskiftninger kirurgi .

Problemer med Dagens Kirurgisk Materials

Selvom dagens titanium materialer har været anvendt med succes over hele verden i mange år , er der uenighed i den medicinske samfund om reaktionerne på metal placeres i kroppen under operationen . Nogle patienter udvikler hudreaktioner og sårinfektioner , der nødvendiggør præoperativ undersøgelse for metal følsomhed .

Innovation i Kirurgisk Materialer

Forskere udvikler løbende nye materialer til brug i indendørs fiksering til ortopædisk kirurgi . Udviklingen af biomaterialer , der ikke kun er forenelige med væv i kroppen og kan få opsuget og opløse når knoglen er helet i blot den seneste opfindelse . En af de typer af materialer er en skrue lavet af polyactic syre og hydroxylapatite , der fremmer væksten af knoglen i implantatet , ifølge ScienceDaily .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------