Position: hotel888 > kræft >

laser ansigt behandling

   American Society for Dermatology Kirurgi siger ordet laser er en forkortelse for Light Amplification ved stimuleret stråling . Laser ansigtsbehandlinger arbejde ved at producere en kraftig stråle af klart lys , der bevæger sig i én retning . Laserstrålen kan sagte fordamper og /eller ablate ( fjern ) hud væv til behandling af solskadet hud og ar , blødgøre rynker og lukke blodkar . De nyeste laser systemer er overordentlig præcis og effektiv . Der er begrænsninger for laser ansigt terapi , og mere end én behandling kan være nødvendig for at opnå optimale resultater .

Effekter


The American Society of Plastic Surgeons siger, at der var flere end 400. 000 laser hud resurfacing procedurer udføres i USA i 2008 . Det var en 134 procent hoppe fra 2000 .

The Mayo Clinic siger laserbehandling er et af flere ablative ( sårede ) hud resurfacing metoder . Ud over at fjerne fine og moderate rynker , laser ansigt behandling kan udjævne hudfarve , fjerne lever eller alder pletter og reducere ardannelse som følge af skoldkopper eller acne .

Begrænsninger


Laser hud terapi har sine begrænsninger . Det vil ikke give de mere dramatiske resultater , der kan ses efter en kirurgisk face- lift . Laser resurfacing er ikke i stand til at slette dybe rynker og overskydende hud eller sagging bovsnitte .

Virkningerne af laser ansigtsbehandlinger efterhånden fade som du fortsætter med at udvikle nye udtryk linier fra smilende eller skelende . I nogle tilfælde kan en række behandlinger være nødvendigt.

Ablativ Resurfacing


Ablativ laserbehandling bruger en intens stråle af lys energi ( laser ) , der er rettet mod den del af ansigtet , der skal behandles . Ved hjælp af en stav-lignende hånd-stykke , en laserstråle fjerner det yderste lag af huden ( epidermis ) som laser varme samtidig arbejder for at fremme væksten af nye kollagen fibre i de underliggende huden ( dermis ) . Nye , strammere og glattere hud fremstår som såret heler .

Din hud er bedøvet med lokalbedøvelse for at undgå smerter forbundet med proceduren . I tilfælde af omfattende laserbehandling ( hele dit ansigt ) , kan du blive sat under fuld narkose . I de fleste tilfælde , holder laser ansigt behandling 30 minutter til to timer .

non-ablativ Resurfacing

I modsætning til ansigtet laserbehandling , der varmer op og fjerner det øverste lag af huden , non-ablativ laser behandling af hud , der ligger under overfladen . American Society for Dermatology Kirurgi siger denne nyere tilgang synes at stimulere kollagen vækst og stram underliggende hud til at forbedre hudens tone og fjerne fine linjer . Det tilbyder patienten gavn for hurtig heling og kun lidt eller ingen refusion tid .

Efterbehandling

Efter laser ansigt behandling , din hud har en solbrændt udseende og blærer kan udvikles . En healing salve og dressing vil dække huden . Du kan bære en forbinding eller hoved omvikles for et par dage .

Som du gendanne derhjemme , vil du blive bedt om at holde din hud fugtig med produkter som vaseline . Det tager et par uger til din nye hud til helt at dække det område , der blev behandlet med laser -behandling.

Resultat

Kvaliteten og udseendet af din hud vil langsomt men støt bedre i løbet af de næste seks måneder til et år . Din hud kan fortsætte med at dukke lyserøde eller røde i det meste af denne tid . Det er vigtigt at holde solen til et minimum og anvende masser af solcreme .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------