Position: hotel888 > kræft >

øremærke kirurgi

   Øremærke kirurgi eller øre pinning kirurgi er fælles udtryk, der anvendes til at beskrive en procedure kaldet otoplasty . Denne plastikkirurgi procedure er stigende i popularitet med forældre med små børn, der ikke ønsker deres barn drillet for at have meget store eller misshaped ører . Ved knytter dem tættere på hovedet udseendet af ørerne er ændret

Proceduren


Otoplasty er en kirurgisk procedure , der er udført af en plastikkirurg , mens patienten er under fuld bedøvelse . Det kan være afsluttet på et hospital eller en kirurgisk center . De fleste patienter kræver kun et par dage at komme sig efter en otoplasty før han vendte tilbage til normal aktivitet . Proceduren for pinning eller kodning ører er stigende i popularitet .

Fordele


Otoplasty sætter folk i stand til at opnå en mere ensartet og afbalanceret fremtoning . Mange enkeltpersoner, der har denne procedure udført rapport , der er omfattet af et løft i selvværd og har større tillid til hvordan de ser ud til andre . For nogle har medicinske årsager som f. eks en svulst førte til nødvendigheden af proceduren . Fordelene i disse tilfælde er forbedret sundhed og tillid .

Ulemper


Der er ingen garanti for, at resultaterne af kirurgi vil være, hvad man forventede . Nogle personer kan ikke lide deres post-kirurgi ører noget bedre og er skuffede . Der er meget få muligheder for at vende eller ændre det endelige resultat af en otoplasty procedure . Proceduren kan forårsage ømhed og blå mærker rundt om ørerne under healing og nyttiggørelse , og ar kan ikke forsvinde helt . Der er flere nerveender omkring ørerne og proceduren kan resultere i patienter, der oplever følelsesløshed i ørerne eller ansigt .

Ansøgere

Otoplasty er ikke nødvendigvis svaret for hver person, som ikke kan lide udseendet af deres ører . En plastikkirurg vil rådføre sig med patienter , der er interesseret i proceduren og afgøre , om det er nødvendigt og sikkert at udføre . Imidlertid er proceduren blevet udført på meget små børn til voksne .

Side Effects

Selv om det er usædvanligt at opleve bivirkninger efter en otoplasty procedure , er det ikke umuligt . De bivirkninger , der er mest almindeligt dokumenteret er et bankende i øret og smerte , der er beskrevet som en smerte rundt om øret . Disse bivirkninger kan eller ikke kan gå væk med tiden . Hvis en bivirkning bliver værre med tiden , bør en læge konsulteres .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------