Position: hotel888 > kræft >

påfyldningsrør fjernelse

   Ifølge den mundtlige Cancer Foundation , blev sonderne først brugt i 1980 til at opfylde de ernæringsmæssige behov hos patienterne i stand til at brødføde sig selv . Der er forskellige fodring rør, der anvendes af forskellige årsager , som også fjernes på forskellige måder . Der er nogle ting at huske , når at komme sig efter at have en sonde fjernes

Årsager til påfyldningsrør


sonderne er vant til at fodre en patient, som ikke er i stand til at brødføde sig selv . Dette er ofte brugt efter en operation , der har invalideret nogle aspekter af de tygge og synke proces . Nogle sygdomme gør det vanskeligt at tygge eller synke , så godt, nødvendiggør en påfyldningsrør . Sonderne kan også bruges til at forberede en patients krop , før de undergik en behandling , såsom kemoterapi , der kan gøre fordøjelsen vanskelig . Sonderne er normalt ikke en permanent løsning , og skal i sidste ende fjernes .

Typer


Der er to grundlæggende typer af påfyldningsrør , baseret på, hvor røret er indsat . Midlertidig sonderne normalt indføres gennem næsen , og køre ned i spiserøret og ind i maven . Mere langsigtede sonderne er indopereret direkte ind i maven . Mere langsigtede sonderne er let dækket af tøj og kan være ganske diskret . Midlertidig sonderne normalt kun brugt til korte hospitalsophold . Disse forskellige typer fjernes på forskellige måder.

Fjernelse


Midlertidige nasal rør er fjernet ved at blive trukket ud igen . Langsigtet sonderne , som er blevet opereret indsat i maven er normalt holdes på plads af svungne de indsatte ende af røret , eller ved at puste en lille ballon , der har været knyttet til dette formål . Langsigtet sonderne er typisk fjernes ved at skære røret på at blokere punkt . Dette normalt medfører et par inches af slange til rage op fra maven , som vil blive afspærret . I nogle tilfælde kan røret fjernes fuldstændig , efterlader et sår .

Recovery

En kort sigt påfyldningsrør fjernelse er relativt let at komme fra . Du kan opleve nogle halsen og næsebor smerter i et par uger , men dette bør gå . Nyttiggørelse fra en langsigtet påfyldningsrør fjernelse også bør ikke være svært , som det påfyldningsrør indsættelse allerede skulle have været tilbagebetalt fra . Dette skyldes den del af røret , der er i maven er tilbage i , når røret er fjernet . Når hele røret er fjernet , bør såret begynde at helbrede med det samme . Nogle masker kan være nødvendigt at maven og huden.

Overvejelser

Hvis du bemærker en usædvanlig udledning til at fjerne synet , skal du kontakte din læge . Også, hvis du havde en kortvarig fodring indsat rør og din næse og /eller hals føles rå og smertefuld efter en uge er gået , så tal med din læge for at afgøre , om skaden var sket ved påfyldningsrør .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------