Position: hotel888 > kræft >

proces af abort

  

Tidsramme


Ifølge den feministiske Women 's Health Center , kan kirurgisk abort udføres fra begyndelsen af en graviditet, indtil omkring 24 uger . Den nøjagtige type abort vil afhænge af graviditeten længde . Hvis en kvinde kun har været gravid i 4 til 5 uger , kan hun have en tidlig abort med manuel vakuum aspiration . Hvis hun har været gravid i 6 til 13 uger , er et vakuum aspiration normalt udføres . Hvis hendes graviditet har varet mellem 13 og 24 uger , vil hun have en dilatation og evakuering procedure .

den feministiske Women 's Health Center fortæller, at kirurgiske aborter tager omkring 3 til 4 timer . Selve proceduren varer kun i cirka fem minutter , mens resten af tiden er forberedelse og nyttiggørelse. Der kan være nogle kramper under proceduren , og kvinden kan bløde i op til otte uger bagefter .

Steps


En tidlig abort med manuel vakuum aspiration bruger en enhed kaldet en IPAS sprøjte . Tynde , fleksible slangen er gået ind i kvindens livmoder . Suge er skabt manuelt med sprøjten for at fjerne fosteret . En vakuum aspiration abort er den samme , men suge er leveret af en maskine .

A dilatation og evakuering procedure indebærer to besøg . På det første besøg , er fosteret set gennem en ultralyd til at bestemme dens størrelse . Livmoderhalsen er så valne , og en læge skær dilatatorens at udvide sin åbning natten . Kvinden vender tilbage næste dag for at få dilatatorens fjernet . Lægen skraber livmoderens slimhinde til at opsige graviditet og suger ud af materialet med en sugning maskine .

Effektivitet


Generelt ifølge Sundheds-Directories. com , kirurgiske aborter er normalt 95 procent effektiv i afslutning af en kvindes graviditet . Hvis abort ikke lykkes , kan den procedure, som regel gentages . Ifølge den feministiske Women's Health Center, komplikation er mindre end 1 procent , og kirurgisk abort normalt ikke påvirke en kvindes fremtidige evne til at få børn .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------