Position: hotel888 > kræft >

processen med kirurgisk abort

  

Forberedelse til kirurgisk abort


For at afslutte en graviditet , er en kirurgisk abort udført i en klinisk indstilling . Den adskiller sig fra en medicinsk abort , som indebærer brug af narkotika til ophør en graviditet . Kirurgisk abort er typisk udføres mellem 6 til 12 uger af fostrets udvikling . De hyppigst anvendte metode er suge aspiration . For senere sigt aborter , er et D C udføres .

Forud for modtagelsen af en kirurgisk abort , skal du besøge en læge for vurdering . Lægen vil give dig en graviditetstest , og som kan udføre en ultralyd til at måle hvor langt du er . Blood arbejde og en bækken eksamen er ofte gjort under den indledende høring . Deres graviditet muligheder vil også blive drøftet under besøget .

Suge Indsugning


Du får sedation før sugning aspiration procedure . Generel anæstesi kan gives til at sætte dig helt under eller en lokal beroligende kan få til at holde dig afslappet i løbet af abort . Liggende på en kirurgisk bord , skal du placere dine fødder i stigbøjler . En speculum er indsat i din vagina , og en række stænger kan bruges til at åbne dine livmoderhalsen at få adgang til livmoderen . En sugeanordning , kendt som en kanyle , er placeret ved åbningen af livmoderen . Når suget er indledt , vil den føtale væv og moderkagen blive fjernet fra din krop . Du vil derefter blive ført til en opvågningsstuen at tillade sedation at bære off .

D C


Med en D C, der står for dilatation og udskrabning , en kirurgisk skrabede vil blive inddraget til at opsige graviditeten . Senere sigt graviditeter vil ofte være aborteret gennem D C. Du vil blive bedøvet , og livmoderen vil blive adgang til via brugen af en speculum og en række af stave på samme måde som en suge aspiration abort . Der er imidlertid en curette bruges til at skrabe væk fosteret og moderkagen fra livmoderslimhinden . En curette er en form for lang og loopes formet kniv . Vævet vil derefter blive suget ud . Bagefter vil du blive taget til en opvågningsstuen at tillade sedation at bære off .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------