Position: hotel888 > kræft >

pulmonal problemer & livmoderhalskræft rygkirurgi

   Hvis en person har en diskusprolaps i nakken eller oplever spinal stenose , kan hendes læge anbefale cervikale rygkirurgi at lindre hendes smerter . Hendes læge vil advare hende om de risici der er forbundet med operationen , som kan variere fra nerveskade til alvorlige pulmonale komplikationer

Livmoderhalskræft rygkirurgi


Livmoderhalskræft rygkirurgi udføres for at rette problemer i en persons hals . Under proceduren , kan kirurgen arbejde på en patients ryghvirvler , nerver og diskus i rygsøjlen . Under cervikale rygkirurgi , er patienter, som fik fuld narkose . Som med enhver operation , er der potentielle sundhedsmæssige risici , herunder pulmonale problemer , ifølge New York Times .

Pulmonal Problemer


Pulmonal problemer, der opstår hos patienter, der gennemgår cervikale rygkirurgi omfatter udvikling af lungebetændelse efter operationen , en Manglen på gasudveksling i lungerne resulterer i en mangel på ilt i blodet , og respirationssvigt . Nogle patienter oplever pulmonal tromboemboli , eller en blodprop , der blokerer en af hovedfærdselsårerne , der betjener lungerne , i henhold til " Spine Secrets ".

Risici


Patienter over 50 år er i større risiko for at opleve pulmonal problemer efter cervikale rygkirurgi . Jo ældre patienten er , jo større er risikoen . En person , der ryger eller er overvægtige , er mere tilbøjelige til at have problemer . Hvis en person har kronisk bronkitis eller har netop fået over en luftvejssygdom , kunne hun have lunge problemer, når opsving fra kirurgi , i henhold til " Head and Neck Surgery --- Hals-og ørelæge . "

Behandling

Mens en patient kommer sig fra cervikale rygkirurgi , vil lægerne overvåge hans tilstand , så de kan behandle alle pulmonale komplikationer han oplever . lungebetændelse kan behandles med antibiotika . Mangel på gasudveksling kan modvirkes med dyb vejrtrækning og hoste . antikoaguleringsmedicin kan opløse en blodprop i patienter med tromboembolisme .

Overvejelser

For at beskytte en patients helbred , læger forsøger at undgå at lade pulmonal problemer udvikler sig. Hvis en patient er kendt for at være i fare for blodpropper , kan så antikoagulantia få ordineret før operationen for at forhindre dem i at danne . Kirurgi kan blive forsinket , mens en patient afsluttes med at ryge, taber sig eller får mere tid til at komme fra en luftvejssygdom . I svære tilfælde kan en patient blive lagt på ilt efter cervikale rygkirurgi at være sikker på , at hun er i stand til at trække vejret bagefter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------