Position: hotel888 > kræft >

retningslinjer for kirurgisk hud prep med betadine

   Selvom der er et par forskellige metoder , hud forberedelse ved hjælp af en betadine løsning er stadig den standard af pleje til rensning af huden forud for operation eller medicinske procedurer. Betadine har få risici for patienten , når det anvendes korrekt

Sikkerhed


Selv om sikkerheden i forbindelse med patienten er af allerstørste betydning, sundhedspersonale har også pligt til at holde sig beskyttet mod potentielle infektion og sygdom . Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse ( CDC ) , " Forebyggelse af overførsel af smitsomme sygdomme til sundhedsfagligt personale er et vigtigt aspekt i bekæmpelse af infektioner . CDC anbefaler at forhindre en sådan transmissioner ved at indarbejde effektive metoder til forebyggelse og eksponering management teknikker. "Den bedste måde at forblive sikker er gennem brug af PPEs , eller personlige værnemidler . PPEs omfatter kjoler , masker , beskyttelsesbriller, handsker , etc. Den første ting en sundheds arbejdstager skal gøre forud for starten en kirurgisk krat er at vaske sine hænder , og derefter sætte på kjolen og handsker . Nogle gange , det uventede sker . Hvis arbejdstageren finder , at det område, der skal rengøres er inficeret , oser eller blødning , er hendes risiko for smitte i høj grad faldt med allerede at være blevet forberedt .

Positionering og draperinger


Afhængig af procedure, bør patienten sættes i den korrekte position . Medicinsk personale bør kende lægens positionering præference for hver operation . Webstedet , der skal skrubbes skal udsættes , men resten af patienten skal være omfattet , eller draperet , for at bevare patientens værdighed .

Betadine


For helt at sterilisere huden , ville cellerne blive ødelagt repareres . Kirurger bruger betadine forud for en procedure , fordi det er en antiseptisk , som efterlader huden ren nok til at gøre kirurgiske procedurer sikkert. Betadine er en rust-farvet væske . Det er også kendt som povidon-jod , og det reducerer de bakterier , der kan vokse på huden og inficere den .Betadine kommer i flere former . Det kommer i store containere , der kan sprøjtes på huden og fordeles over det areal , der skal indsnit . Dette kaldes de fem minutters , to -trins hud prep proces . Der er også færdigpakket, og engangs betadine podninger . Ydersiden af pakken er ikke sterilt , men indvendigt er . En sygeplejerske eller andre assistent besidder og åbner emballagen , så længe nogen bærer sterile handsker spreder betadine over området forud for kirurgen gøre de første snit .

Side Effects

Betadine er generelt sikkert , selv om en allergisk reaktion kan forekomme . Under proceduren skal medicinsk personale sørge for, at overskydende betadine ikke pool , eller indsamle , under patienten . Hvis betadine sidder på huden i en lang periode , kan huden blive irriteret fra den kemiske eller fugt .

Rådgivning Patient

De fleste kirurgiske patienter får en grundlæggende sæt instruktioner før udskrivelsen . De bør rådes til at holde operationsstedet rent og tørt . Betadine holder området rent under operation , men hvis området bliver beskidt eller ophold våd , vil det blive smittet . Patienten bør informeres , hvordan man passer snittet i hjemmet . Rødme, hævelse , blødning og feber er tegn på infektion . Patienten skal vide at ringe til lægen , hvis nogen af disse symptomer forekommer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------