Position: hotel888 > kræft >

rollen som sygeplejerske i organdonation

   I de sidste mange årtier har organtransplantationer tjent som livreddende operationer . Ifølge New York State Nurses Association , der citerer statistik fra 2004 , ca 70 personer modtager en organtransplantation hver dag . Sygeplejersker spiller en afgørende rolle i forbindelse med organdonation ved at uddanne fællesskabet , identificere donorer og tilbyder klinisk ekspertise

Uddannelse


rolle en sygeplejerske i organdonation begynder med lokalsamfundet uddannelse . Da behovet for donorer stiger, sygeplejersker med ansvar for at give offentligheden med oplysninger om at donere organer . Sygeplejersker til stede workshops på community centre , skoler og hospitaler , fokuserede på behovet for organdonation , er processen med en organtransplantation og de risici der er forbundet med operationen.

Identifikation


Sygeplejersker arbejder tæt sammen med organisationer , sundhedsfaciliteter og vævsbanker til at identificere organdonorer og sikre en passende kampe for uhelbredeligt-syge patienter med behov for transplantation . Patienter rådføre sig med sygeplejersker til at identificere nødvendige egenskaber for organdonation , såsom blodtype . Hertil kommer, at sygeplejersker advokat potentielle organdonorer og deres familier identificere risici i forbindelse med transplantationer.

Ekspertise


Beslutningen om at donere et organ eller underkastes en transplantation er ikke en beslutning familier tage let på . Sygeplejersker skaber tryghed , ressourcer og rådgivning til patienter, der søger og overvejer organtransplantationer . Ofte , sygeplejersker yde følelsesmæssig støtte til patienter og familier , og henvise dem til at støtte grupper og uddannelsesmæssige ressourcer passer til deres situation .

Patient Care

Under organdonation processen , sygeplejersker også sørge for lægehjælp . På medicinske faciliteter , se sygeplejersker vitale tegn , overvåge blodtryk , puls og temperatur , overvåge IV væsker og administrere medicin . Rollen som sygeplejerske i organdonation omfatter reaktion på akut medicinsk situationer og bistå læger og kirurger under organtransplantationer.

Patient Advocate

En sygeplejerske tjener som en fortaler for patienter under organdonation processen . Ikke kun sygeplejersker anerkende og respektere en patients kulturelle og religiøse overbevisninger , de også fortaler for komfort hver patient . Mens han var på en medicinsk facilitet , rapport sygeplejersker symptomer og potentielle farer for læger at sikre, at hver enkelt patient stemme bliver hørt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------