Position: hotel888 > kræft >

slidgigt rygsøjlen behandling for fibromyalgi

   Fibromyalgi er en meget smertefuld tilstand , som kan ledsage slidgigt i rygsøjlen . Når dette sker , kan behandling af slidgigt bidrage til at lette fibromyalgi . Du kan vælge at blive opereret for at lindre din slidgigt , så også forsøger at lindre smerten i fibromyalgi . Kirurgi er en af en række muligheder for at behandle slidgigt i ryggen og al ledsagende fibromyalgi

Fibromyalgi


Fibromyalgi er tilstand, hvor den Lidende oplevelser bodywide smerter i skeletmuskulaturen, eller de muskler, der er afgørende for skelet bevægelse . Fibromyalgi kan også forårsage ømhed og smerter i leddene . Årsagerne til fibromyalgi kendes endnu ikke , men det kan være forbundet med mangel på søvn , som også er en af de symptomer , at betingelsen årsager. Fibromyalgi kan også ledsage skeletale forhold , såsom slidgigt i rygsøjlen .

Slidgigt


Slidgigt i rygsøjlen er en degenerativ sygdom, der påvirker rygmarven leddene . Det er mest almindeligt efter det fyldte 45 . Degeneration forekommer i enderne af knoglerne i rygsøjlen , samt i de diske , der sidder mellem knoglerne . Slidgigt forekommer normalt i nederste del af ryggen eller nakken og forårsager ekstrem smerte i disse områder . Da sygdommen udvikler dele af ryggen leddene kan knække og forårsage betændelse i musklerne omkring ryggen .

Surgery


Kirurgi at behandle slidgigt i ryggen er normalt en elektiv kirurgi , hvilket betyder, at det ikke er ofte helt nødvendigt . Men som fibromyalgi og slidgigt kan være tilsluttet , kan kirurgi være en effektiv måde at behandle begge betingelser . Operation for at behandle slidgigt i ryggen er normalt beregnet til at fjerne fragmenter af knogler fra musklerne , og dermed mindske inflammation . I meget alvorlige tilfælde , kan knoglerne i rygsøjlen i nakken område skal smeltes sammen ved hjælp af knogle vin .

Behandling

Andre behandlinger , såsom spinal indsprøjtninger , medicin og smertestillende , såsom acetaminophen , der anvendes til at behandle symptomerne på slidgigt og kan ikke være nyttig i behandling ledsagende fibromyalgi , selvom analgetika kan være til hjælp . Brug af en medium-fast madras kan bidrage til at lindre smerter forårsaget af slidgigt i lænden , og hjælper dig til at sove og så potentielt lindre eventuelle ledsagende fibromyalgi .

Overvejelser

Nej behandling for rygsmerter bør besluttet uden at rådføre sig med lægen . Hvad operation for slidgigt er ofte en elektiv kirurgi kan det ikke være omfattet af sygesikringen , og du bør tjekke med dit forsikringsselskab , før undergår nogen form for behandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------