Position: hotel888 > kræft >

typer af næse emballage

   I tilfælde af næseblod , næse kirurgi og næsehulen sår på grund af næsen plukning, er næseborene fyldt med en slags blødt materiale . Det bløde materiale congeals blod og beskytter næsen. Hvis din næse behov pakket , har du en lille håndfuld af effektive og sikre muligheder for emballage.

Gaze


Gaze er en form for dressing lavet af løst vævet bomuld tråde . Det bruges ofte til at klæde sår . Når du pakker en næse , er gaze rullet ind i en rørformet form til indsætning i næsebor . Hvis det er nødvendigt , er det muligt at holde rulle på plads med umbilical tape . Vaselin anvendes på emballagen vil fremskynde heling af sår . En læge kan anvende antibiotika .

vatkugler


Vatkugler er små kugler lavet af løse , bløde bomuldsfibre . Et stykke vat er forsigtigt komprimeret ind i næseboret , når emballagen en næse . Hvis et stykke vat er for stort , det er den trækkes fra hinanden for at skabe en mindre bold . Hvis det er nødvendigt , kan de to næsebor skal tapes over med kirurgisk tape til at holde i emballage eller til at holde personen fra at lægge deres finger i deres næse og irriterende et sår .

Bomuld Kiler


Bomuld kiler er lavet af komprimeret bomuld og er formet konisk til at passe ind i en næsebor . Bomuld kiler kan manipuleres lidt til at passe den særlige form af en næsebor . Bomuld kiler bruges ofte efter næse kirurgi såsom næsekorrektion og septoplasty . De er meget effektive i absorberende post-kirurgi dræning samt støtte formen af den reformerede næsen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------