Position: hotel888 > kræft >

vaskulære kirurg vs hjerte-kar- kirurg

   Der var engang en tid, hvor den læge, der behandlede din kolde også fjernet din brors appendiks og leveret din søsters barn . Det medicinske område har avanceret til det omfang, det ville være umuligt for praktiserende læger at besidde den nødvendige viden til at være dygtige på alle områder i patientbehandlingen. Derfor , nogle læger koncentrere sig om specifikke aspekter af medicinsk behandling og kaldes specialister i det pågældende område . Kirurger er typer af specialister

Kirurger


Ifølge Bureau of Labor Statistics , " kirurger specialiseret i behandling af skader , sygdom , og deformitet gennem operationer . " De korrigere deformiteter , reparation skader , og fjerne sygt væv og syge organer . General kirurger er dem kvalificeret til at operere på et vilkårligt antal kropsdele inden for forskellige organsystemer i kroppen . Nogle operationer , dog er for komplekse til at blive udført af generelle kirurger . Læger, som har den nødvendige uddannelse og erfaring til at udføre komplicerede operationer på bestemte dele af kroppen kaldes kirurgiske specialister . Kardiovaskulære og karkirurger repræsenterer kirurgiske specialister .

Legemsdele Behandlet


Hjerte -kar- kirurger forskellige med hensyn til de dele af kroppen , de behandler . Hjerte-kar- kirurger adresse lidelser, som påvirker organer af brystet , især hjertet og dets blodkar . Nogle hjerte kirurger specialisere yderligere og begrænse deres praksis til bestemte procedurer, som f. eks hjerte transplantationer , eller specielle patientgrupper , såsom børn . Karkirurger specialiseret i at behandle arterier , vener og lymfesystemet på alle områder af kroppen med undtagelse af hjerte og hjerne .

Betingelser Behandlet


Hjerte-kar- kirurger behandle de mange forhold, der påvirker hjertet og dets blodkar . Sådanne forhold omfatter , men er ikke begrænset til , koronararteriesygdom , hjerteklapsygdom , betingelser påvirker aorta og pulmonal ( lunge ) blodkar , og hjerte- tumorer . Karkirurger behandle sygdomme som f. eks blokeringer , der kan forårsage slagtilfælde eller hæmme omsætning i ekstremiteterne og aneurismer ( svækket områder i en arterie væggen, som har potentiale til at sprænges) . De har også specialiseret sig i forhold , der påvirker venerne som blodpropper og åreknuder .

Procedurer

Hjerte-kar- kirurger udføre en række procedurer til korrekt medicinsk spørgsmål vedrørende hjertet . Ballonudvidelse åbner blokerede arterier og giver mulighed for placering af stents ( mesh -enheder , der holder arterier åben ) . Når stent ikke er muligt , skal du udføre hjerte-kar- kirurger hjerte bypass operation , og i ekstreme tilfælde , hjerte transplantationer. Hjerte- kirurger reparere og udskifte hjerteklapper . Karkirurger udføre ballonudvidelse og stent at åbne blokerede arterier , især i nakke og ben . Stent er også anvendt til at styrke aneurismer . Atherektomi , en procedure, hvor det arterielle væggene er skrabet for at fjerne blokeringer , og åreknuder stripping , en procedure, der åreknuder fjernes , er yderligere gennemført af karkirurger .

Uddannelse

Kardiovaskulære og karkirurger modtage omfattende uddannelse på de respektive områder . Begge specialer kræver fire års medicinsk skole efter at have fået en bachelorgrad . Efter lægestudiet , er hjerte-kar kirurger skal udfylde fem års uddannelse i almen kirurgi efterfulgt af yderligere to til tre år kredsløbstræning . To forskellige programmer til karkirurgi er tilgængelige . Den første er som den, det kardiovaskulære kirurg og består af fem års almen kirurgi undervisning efterfulgt af to års karkirurgi uddannelse . Den anden kræver ikke almen kirurgi uddannelse , men kræver , at fem år være brugt på at studere karkirurgi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------