Position: hotel888 > kræft >

Hvorfor er en laminotomy ske efter en lumbal fusion ?

   En lumbal fusion er en procedure , hvor en kirurg tager to eller flere ryghvirvler ben og sætter dem sammen ved hjælp knoglevæv. De to ryghvirvler er således smeltet sammen til en knogle . Dette gøres for at styrke ryggen , når en disk er degenereret eller skal udskiftes . Nogle gange efter en lumbal fusion er det nødvendigt at foretage en yderligere procedure , en laminotomy at fjerne lamina fra den bageste del af ryghvirvler . Dette gøres for at lette presset på bagsiden

Definitioner


Et par definitioner er nødvendige for at forstå , hvorfor en laminotomy ville blive udført efter en lumbal fusion . En disk adskiller to ryghvirvler knogler i rygmarven . Når disken degenererer eller på anden vis undlader at perfom sit job af stødabsorberende ben, to knogler gnider sammen og forårsage smerte og andre problemer . Ifølge Spine-Health. com en lumbal fusion er gjort for at smelte de to knogler sammen ved at indsætte knogle materiale mellem de to knogler . De to knogler derefter bliver ét. En laminotomy er en procedure at fjerne en del af lamina fra knoglerne som anført i MayoClinic. com . Lamina er den ydre dækning af knoglen .

Funktion


Det er udtryk funktion af en laminotomy er at lindre smerter i ryggen . Operationen er baseret på princippet om, at lamina er årsag til den smerte og dets delvis fjernelse smertelindring vil følge . Som anført i MayoClinic. com , laminotomy er delvis fjernelse og laminektomi er den samlede fjernelse af lamina . Når en spinal fusion operation stabiliserer knogler i ryggen , men fjerner ikke smerten , så laminotomy er det næste logiske skridt .

Time Frame


Efter en lumbal fusion operation , kan en periode svede , før en læge ville udføre en laminotomy . Det vil være nødvendigt at fastslå , hvilken type smerter patienten oplever efter lumbal fusion kirurgi . Som påpeget i MayoClinic. com i nogle lumbal spinal fusion operationer i laminotomy ville ske i forbindelse med lumbal kirurgi . Sådan operationer ville være tilfælde , hvor det blev bestemt på forhånd , at de laminotomy var nødvendig for patientens helbred .

Overvejelser

Wherther eller ikke at have en laminotomy i forbindelse med spinal fusion kirurgi er en beslutning for patienten at foretage følger en henstilling fra sin læge . Fordi MayoClinic. com stater er det kun passende i nogle tilfælde , så er det vigtigt for lægen at forklare , hvorfor hver enkelt situation enten kræver eller ikke kræver laminotomy . I almindelighed, patienten efter lumbal spinal fusion kirurgi ønsker at føle sig bedre og så hvis en laminotomy vil støtte dette mål så det kan være den rigtige fremgangsmåde .

Fordele

Fordelene ved en laminotomy er klare . MayoClinic. com skitserer , hvordan denne operation aflaster nerverne i ryggen. Denne lettelse udmønter sig i færre smerter . Mindre smerte betyder et bedre liv . For en person, som har lidt med rygsmerter nogen smertelindring er en velsignelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------