Position: hotel888 > kræft >

fjernelse af hardware til rygkirurgi

   . En mulig komplikation af rygkirurgi som spinal fusion er risikoen for, at andre komplikationer under opsving kan kræve mere kirurgi , denne gang for at fjerne den hardware implanteret i ryggen

Hardware til Back


Hardware er implanteret i ryggen under operation for at løse et problem med ryggen . Ifølge National Association of Ortopædisk Sygeplejersker , kan hardware omfatter metal skruer , plader , stænger og ledninger, som bidrage til at stabilisere ryggen .

Årsager til fjernelse


Hardwaren for din ryg kan være nødvendigt at blive fjernet , hvis det bliver inficeret , eller hvis den skifter ud af position , ifølge " Spine Surgery : Teknikker , Komplikation , undgåelse og ledelse. "

Kirurgi


Kirurgi for fjernelse af hardware til ryggen kræver generel anæstesi. En kirurg vil omhyggeligt fjerne hardware . Kirurgen kan erstatte det med det samme eller i tilfælde af infektion på et senere tidspunkt efter at infektionen er helt ryddet .

Komplikationer

Efter operation for at fjerne og udskifte hardware i din ryg , kan du være immobiliseret et organ jakke eller stemmer for at være sikker ingen af implantater skift ud af stedet , mens du helbrede .

Overvejelser

Du kan reducere din risiko for problemer med hardware , som rygestop , før de undergik kirurgi og ved at fortælle din læge , hvis du oplever smerter eller feber i løbet af din helbredelse.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------