Position: hotel888 > kræft >

fodterapeuter & knyst kirurgi

   Foot skader , lave buer og dårligt siddende sko kan alle føre til udvikling af knyster . En ortopæd , en læge med speciale i behandling af problemer i fod og ankel , kan tilbyde løsninger , herunder kirurgi

knyster


Normalt findes på bunden af din storetå eller din lille tå , en knyst er en udvidelse af ben eller væv, der omgiver den fælles , i henhold til Oregon Health og Science University . En ortopæd , der har specialiseret sig i forhold af foden kan diagnosticere en knyst og hjælpe med at bestemme dens årsag .

Kirurgi


For en smertefuld knyst , der ikke reagerer på konservativ behandling kan kirurgi være nødvendig . En føromtale kirurg kan fjerne benede vækst knyst i en hallux .

Recovery


Din føromtale kirurg kan ordinere smertestillende medicin til at hjælpe dig med at administrere din ubehag efter operationen . Du kan få brug fysioterapi og en speciel støbt eller starte op efter operationen for at hjælpe din fod heler og genvinde styrke .

Forebyggelse

En ortopæd kan evaluere en ny knyst og anbefale måder at forhindre det i at blive alvorlig nok til at kræve kirurgi . Disse anbefalinger omfatter iført sko i den korrekte pasform og undgå hæle over 2 inches i højden , ifølge den amerikanske føromtale Medical Association .

Overvejelser

Ikke- kirurgisk behandling er tilgængelige for knyster , herunder orthotics , polstring og tape . En ortopæd kan afgøre, om disse behandlinger vil hjælpe dig , eller hvis du kræver operation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------