Position: hotel888 > kræft >

former for kirurgiske sakse

   Operativsystemer på den menneskelige krop er en præcis øvelse , der har meget lidt at ingen plads til fejl . En lille slip kunne være forskellen mellem liv og død . Som sådan har brug for værktøjer , der anvendes af kirurger til at være af fineste kvalitet . Størrelse og form af kirurgiske sakse variere afhængigt af den aktivitet, der udføres .

McClure Saks


McClure saks har en vinklet sæt vinger foran , der normalt måler omkring en tomme eller mindre . Håndtagene er længere og buet , så den passer komfortabelt i hånden . På grund af den stil af disse sakse , arbejde, de godt for mikro-dissektion . Den præcise fingerspids -kontrol gør det nemt at holde en rolig hånd , selv når stresset og arbejder i meget små områder . McClures er lavet af fint tysk stål .

Iris Saks


Iris saks har lidt buet eller vinklet , skarpe knive , der ligger på 3 til 4 inches lang . De generelt bruges til øjendråber kirurgi . Håndtagene er cirkulære , så det passer stramt omkring fingeren og tommelfinger , og de stammer ud af en central pin , hvor knivene pivot . Til kirurgiske formål , er saksen lavet af rustfrit stål .

Operating Saks


Disse er standard kirurgiske sakse , lavet af rustfrit stål . Skarpheden af knivene er relateret til proceduren , der skal udføres . En af knivene er spidse og den anden er bredere , og håndtagene er cirkulære . Sløve blade bruges til at skære igennem knogler og skrappere væv . Delicate skæring bør ske med skarpe knive for at undgå at begå en fejltagelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------