Position: hotel888 > kræft >

hvad er axialif rygkirurgi ?

   Den AxiaLIF procedure er en minimalt invasiv kirurgi , at sikringerne nederste del af ryggen lænden knogler til at lindre kroniske rygsmerter . Udtrykket AxiaLIF ® står for Axial lumbal Fusion , System , og proceduren blev udviklet af kirurger på Hackensack University Medical Center

Hvad AxiaLIF Er


Den AxiaLIF Metoden anvendes til kroniske rygsmerter patienter , der har prøvet andre procedurer som fysisk terapi og smertebehandling , og de blev ikke succes med disse og andre ikke-kirurgiske type behandlinger . Kirurgen vil få adgang til syge nederste del af ryggen diske via en en-tommer snit i nærheden af din haleben . Kirurgen fjerner derefter den syge disk eller diske og erstatte dem med " knoglevækst materiale " , der vil smelte med det omgivende knogler .

Hvorfor AxiaLIF Works


Den AxiaLIF Implantatet erstatter syge skiver og straks genskaber nederste del af ryggen regionen diske til deres sunde tilstand . Langsigtet patienter, der har klaget over kroniske lændesmerter , der havde AxiaLIF kirurgi har sagt, at de har haft " øjeblikkelig lindring . . . de kunne gå på en en mile gåtur blot et par dage efter proceduren blev gjort . . . at deres liv var givet tilbage til dem . "

Hvor længe er Recovery ?


Patienter , der har normal lumbal fusion operationer tendens til at blive på hospitalet op til fem dage, og derefter har en lang genopretning , der ikke er i stand til at vende tilbage til arbejde eller normal aktivitet for op til to måneder . Patienter , der har AxiaLIF operation gå hjem efter en nat på hospitalet . Nogle AxiaLIF patienter sendes hjem som ambulante patienter. Indvindingen fra kirurgi er minimal , og livet kan gå tilbage til normal meget hurtigere efter AxiaLIF .

Er der nogen bivirkninger eller advarsler ?

Ifølge en klinisk Information hjemmeside , risici for patienter, der havde AxiaLIF er "svarende til dem, for patienter, der gennemgår alle rygsøjlen stabilisering kirurgi . De hyppigst anførte risici er blødning ( herunder okkulte under og efter kirurgi) , neurologiske skader , skader på blødt væv , rygmarven impingement eller skade , infektion , tab af tarm eller blære funktion , tab af erektil eller ejakulatoriske funktion , meningitis eller smerte . "

Hvem kan få AxiaLIF ?

Patienter med vertebrale frakturer , gled ryghvirvler eller disk-relaterede skader er ideelle kandidater til AxiaLIF kirurgi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------