Position: hotel888 > kræft >

hvilken type prep er nødvendig , før en koloskopi ?

   Koloskopi forberedelse er en ubehagelig , men nødvendig opgave , der giver en gastroenterolog at screene en patients tarmen for polypper eller tegn på kolorektal cancer . Patienter kan ikke indtage fast føde i næsten 48 timer og skal indtage flere afføringsmidler og receptpligtig medicin til formål at rense tarmen for lægens undersøgelse . Patienter udholde mange grimme bivirkninger under forberedelsesprocessen

Typer


To typer kolonoskopi præparat anvendes af gastroenterologists . De mest almindelige forberedelse kræver patienter til at stoppe med at spise næsten 48 timer før proceduren. Patienter derefter indtage en stærk over -the-counter afførende og drikke en recept tarmen udrensning løsning i løbet af eftermiddagen og aftenen før koloskopi . Nogle læger ordinere en 32- pille behandling i stedet for løsningen .

Funktion


De strenge forberedelse regime er designet til at rense patientens tarm . Dette gør det muligt gastroenterolog et klart udsyn under koloskopi procedure . Undladelse af at følge den prep anvisningerne korrekt kan forårsage problemer med anæstesi administration og lægens evne til at diagnosticere tyktarm og endetarm spørgsmål .

Effects


Den afførende og tarm udrensning løsning (eller piller ) årsag barske afføring i en kort periode af tid . Bivirkninger omfatter oppustethed , opkastning , diarré , appetitløshed og søvn tab . Det er bydende nødvendigt at drikke vand eller klar væske sammen med forberedelse materialer for at undgå dehydrering . Patienterne er tilladt ingen væske i de otte timer umiddelbart før operationen .

Teorier /Spekulation

En undersøgelse offentliggjort af Thomas Jefferson University i Philadelphia stater forberedende lægemidler administreres på en dagsaktuelt betydeligt skære ned på siden effekter og arbejde nær så godt som 48-timers regime . Universitet læger angive én dag koloskopi prep forbedrer patientens livskvalitet .

Patientrettigheder overslag

Koloskopi forberedelse er en vanskelig proces . Patienter, som ikke kan spise fast føde dagen før proceduren bliver meget sulten . Den flydende afførende bærer barske virkninger . Drikker op til en gallon af tarm udrensning løsning er vanskelig . Løsningen medfører ubehagelige bivirkninger . Mangel på flydende og fast føde i mange timer gør patienten svage og irritabel .

Fordele

Koloskopi forberedelse er en vanskelig belejring . Men , færdiggøre udarbejdelsen tillader lægen at foretage en vital screening proces med henblik på at forebygge tyktarmskræft.

Advarsel

Patienterne bliver bedt om at stoppe med at tage medicin , herunder aspirin , Plavix og Coumadin i mindst fem dage før koloskopi . Jerntilskud er ikke tilladt fem dage før proceduren . Patienter skal stoppe med at tage nogen anden receptpligtig medicin mindst 12 timer før koloskopi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------