Position: hotel888 > kræft >

hvordan du sikkert at fjerne kirurgisk tape

  Kirurgisk tape er designet til at forblive på plads , beskytter sår , masker og andre skader i en længere periode . Desværre , båndets vedholdenhed gør det også en prøvelse at fjerne . Hvis du fjerner kirurgisk tape forkert , kan det medføre smerte og irritation af huden , rip ud af håret eller endda forårsage fysiske skader . Selv om det kan forlænge pinen , tage det langsomt , når du fjerner kirurgisk tape til at holde huden så sunde som muligt

Du skal bruge: .
Kirurgisk tape
Fugtighedscreme .
Adhesive remover .1 .
Tryk en lille stykke tape ned på hjørnet af den kirurgiske tape . Dette bånd vil tjene som et håndtag for at begynde at skrælle resten af kirurgisk tape .
2 .
Hold huden nær kanten af det kirurgiske tape . Langsomt og forsigtigt træk hjørne tilbage langs overfladen af båndet udad kanten af kroppen omkring en tomme , ved hjælp af fanen skabes af de andre bånd. Dette vil minimere belastningen båndet lægger på huden .
3 .

Gnid fugtighedscreme ind i huden på kanten , hvor du er skrælning af kirurgisk tape tilbage og ind i tape der . Dette vil hjælpe tapen frigivelse fra hår og hud . Hvis båndet er ikke at lade gå, medicinsk-grade selvklæbende remover i stedet for fugtighedscreme .
4 .
Fortsæt til langsomt skrælle båndet ud , gned mere fugtighedscreme og holde huden ned nær kanten , hvor det bliver medlem af båndet , indtil du har fjernet det hele .

gode råd og advarsler


 • Træk aldrig kirurgisk tape direkte væk fra huden . Dette kan føre til rippede huden .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------