Position: hotel888 > kræft >

hvordan man kan gå fra krykker til en boot

  En traumatisk ankelskade kan sidelinien en rask person i flere måneder . Anklen er en stor vægtbærende led, og endda en lille forstuvning er nok til at fremkalde stor smerte . Krykker rådes til at holde vægten væk fra benskade , og en omvandrende boot kan monteres i løbet af de sårede ben til at tilbyde støtte og fremskynde heling . Overgang fra krykker til boot bør ske langsomt for at forhindre yderligere skade

Du skal bruge:
Krykker
. Walking opstart.
Cane .1 .
Besøg din læge for at diskutere overgangen fra krykker til en boot . Han vil fjerne stemmer og passer dig med en boot . Støvlen er lavet af hård plastik, som understøtter anklen under revalidering, og bør passe stramt for at beskytte det skadede område .
2 .
Anvend boot og bære det , mens du bruger krykker . Skub boot forsigtigt over anklen og stram stropperne , indtil de holder benet fast , men ikke så stram som at skære ind i huden . I løbet af de første to uger , fortsætte med at bruge krykker , som du bevæger dig rundt for at forhindre at tilføje for meget vægt på den skade, efter stemmer fjernelse .
3 .

Walk med en stok i løbet af de næste to uger til at langsomt genindføre vægt på afficerede ekstremitet . Begynde at bruge sukkerrør på korte ture , mens i huset , såsom i køkkenet eller toilettet . Hold sukkerrør i den anden hånd fra den skadede ben , til at flytte størstedelen af vægten fra bagagerummet . Dette gør det muligt for ben til at opbygge muskelvæv , som kunne have forkrøblede mens i stemmer.
4 .
Kassér sukkerrør og gå med kun boot når benskade kan bære din vægt uden at forårsage for meget ubehag . Efterlad opstart på hele tiden , som anvist af lægen , og fjerner dem kun til brusebad .

gode råd og advarsler


 • Hvis boot irriterer huden , en sok kan bæres at afhjælpe ubehag .
 • Må ikke gå uden boot indtil rettet til at gøre det af Deres læge .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------