Position: hotel888 > kræft >

kure for skive udtørring

   Disc udtørring normalt er en naturlig forekomst af aldring . Nogle gange kan en traumatisk skade kan forårsage disk udtørring . Disc udtørring er resultatet af væsker i en diskus fordampning eller blive frigivet. I fortiden, kun mennesker, der har lidt fra disk udtørring havde mulighed for fysisk terapi eller medicin til at lindre smerter . Nu operationer rettet mod årsagen til disken udtørring og befri patienter i alle de smerter af disken udtørring .

Spinal Fusion


Spinal fusion slipper af en degenerativ disk og eliminerer rygsmerter . Skruer og stænger er fastgjort til diske støder op til degenerative disken. Graf materiale placeres hvor disken var. Afhængigt af kirurg , grafen materiale også kan være placeret sammen med skruer .

Spinal dekompression


Spinal dekompression er en operation , der langsomt adskiller knogler i rygsøjlen og mindsker trykket mellem diskus . Denne proces skaber undertryk , der skubber vand , ilt og næringsstoffer i disken . Disken bliver rehydreres . Gentagne spinal dekompression behandlinger justere geléagtige kerne diskus , hvorved lette presset på den spinal nerve .

Kunstig Disc erstatning


Kunstig udskiftning af bremseskive fjerner degenererede disken, og erstatter den med en kunstig . Kunstig udskiftning af bremseskive er blevet den mest almindelige form for behandling for disk udtørring . Proceduren har en høj succesrate for at afhjælpe rygsmerter af dem, der lider disk udtørring .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------