Position: hotel888 > kræft >

kvindelige nyresten operation nyttiggørelse

   Nyresten kan være meget smertefuldt , og til kræver kirurgisk eller radiologisk indgreb for at fjerne dem . Omkring 10 til 20 procent af alle nyresten kræver operation , og en kvindes opsving fra driften varierer afhængigt af den anvendte procedure

perkutan Nephrolithotomy ( PCNL )


Kirurger bruge en PCNL procedure , hvis en nyresten er stor eller i en akavet sted . Det er en mindre operation , og derfor har en kortere restitutionstid end åben kirurgi . Efter operationen , løft eller belaste bør undgås . Kvinder har denne procedure også bør holde flytte rundt for at undgå dyb venøs trombose ( DVT ) i deres ben . Nogle læger anbefaler patienterne at blive hjemme fra arbejde i op til fire uger.

Ureteroscopy


Kirurger bruge en ureteroscopy hvis en nyresten sidder fast i et rør ( ureter ) . Med denne procedure , kan en patient modtage en lokal eller en generel anæstesi, hvilket kan påvirke hendes bedring. Med en generel anæstesi , tager opsving længere tid.

Electric Shock Wave lithotripsi ( ESWL )


Denne form for procedure er den mest almindelige , ved hjælp af en maskine til at bryde op nyresten i passable størrelser , så de kan videregives i urinen . ESWL bruger en lokal snarere end fuld narkose , hvilket betyder, at det tager flere timer for at føle at komme tilbage til det ramte område , men kvinder , der har haft denne procedure er kommet hjem samme dag .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------