Position: hotel888 > kræft >

lag skruer & kirurgi

   For en patient med en brækket knogle , eller som kræver rekonstruktionskirurgi, kunne kirurgiske implantater være i besiddelse af knogler på plads , og stabilisere dem , som de helbrede . Kirurger har flere værktøjer til rådighed for dem , herunder lag skruer

Funktion


Lag skruer er værktøj, som ortopædisk og plastikkirurger bruge til at foretage en intern stabilisering for patienterne « knogler . De holder knogler på plads og kan bruges til at stabilisere knoglebrud samt at skabe stabilitet efter rekonstruktionskirurgi så knogler heler korrekt . En forsinkelse skrue adskiller sig fra andre skruer i , at det har tråde kun langs den nederste del af skaftet , mens andre skruer har tråde langs hele deres længde , ifølge bogen " Oral og Maxillofacial kirurgi : . Trauma " Lag skruer måske eller måske ikke skal fjernes senere .

Andre værktøjer


Lag skruer kan bruges alene eller sammen med andre kirurgiske værktøjer som ledninger og plader . Under operationen til at reparere et brækket ben , placerer en kirurg en metalplade langs længden af den splittede ben , der skal stabiliseres . Hun bruger derefter en forsinkelse skrue til at holde pladen på plads mod knoglen . Når en forsinkelse skrue anvendes i kombination med en metalplade , er det vigtigt , at de begge være lavet af samme metal for at undgå eventuel opdeling af implantater senere , i henhold til " McGlamry omfattende Lærebog af fod og ankel kirurgi . "

Kirurgiske indgreb


Kirurgiske indgreb i , som halter skruer der ofte bruges omfatte dem til at reparere mandibular frakturer , både langs siderne af kæben og i nærheden af hagen . Kirurger også bruge lag skruer til at holde knoglerne på plads , når man arbejder med frakturer i området under næsen eller nær øjne , i henhold til " Facial Plastic og rekonstruktionskirurgi . " Hvis en kirurg arbejder med flere frakturer i en brækket ankel , kan han bruge halter skruer under operationen for at holde dem knoglebrud på plads .

Komplikationer

Mulige komplikationer ved at bruge lag skruer i kirurgi omfatter risikoen for sår infektion . En patient kunne udvikle en infektion i knoglen omkring det sted , hvor efterslæbet skruen blev indsat . Der er en risiko for, at skruen kan vælte ud af stedet , hvilket ville føre til hverken en knoglebrud er ikke helbredelse eller dets helbredende med ben ikke i korrekt justering.

Overvejelser

Lag skruer funktion ved at forårsage knogle kompression og trykke de to dele af en fraktur sammen, så de helbrede korrekt . Hvis et splittet knogle har et hul defekt , og en del mangler , kan halter skruer ikke anvendes. Hvis omhyggeligt placeret ved en kirurg , kan et fuldt gevind skrue fungere som en forsinkelse skrue .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------