Position: hotel888 > kræft >

medicinsk teknologi instrumenter

   Medicinsk teknologi instrumenter omfatter kørestole , proteser , kontaktlinser , stetoskoper og alle andre bygget artikel, der anvendes til at diagnosticere eller afhjælpe en lidelse . Efterhånden som teknologien har udviklet sig , så har de mange forskellige anvendelser for moderne sundhedsvæsen . Dagens avanceret medicinsk teknologi lægerne kan diagnosticere , vurdere og behandle sundhedsmæssige forhold i mindre invasive måder , udvikle effektive behandlinger og i sidste ende forbedre og udvide patienternes liv .

CAT Scannere


A CAT scanner ( beregnet-assisteret tomografi ) er en medicinsk billedbehandling værktøj , der bruger digitale geometri til at skabe en 3-D visninger fra 2- D x-stråler . Undertiden kaldes en CT-scanner , det giver læger med " billeder " af en patients muskler , blødt væv , hjerne strukturer og indre organer . Indført i midten af 1970'erne , CAT scannere er udbredte i dag at supplere X-stråler og ultralyd . De har en bred vifte af anvendelser , såsom evnen til at til at opdage kræft svulster, vurdere omfanget af hjerneskader og vise arteriel blokeringer og omfanget af hjertesygdomme . CAT scannere har revolutioneret sundhedssektoren , fordi lægerne nu kan få et meget detaljeret billede af inde i den menneskelige krop , der tidligere var utilgængelige undtagen under kirurgi eller obduktion . CAT scanninger er ikke-invasiv og spiller en vigtig rolle i forebyggende sundhedspleje .

MR


Magnetisk resonans billeddannelse , eller en MR-scanning , er en anden invasiv radiologisk billeddiagnostik teknik, som giver en detaljeret "billeder " af en patients indre krop struktur og funktion . MRIs bruge stærke magnetiske kræfter til at producere billeder af hjernen , hjertet , lunger , fordøjelsessystemet og andre interne organer og bløddele . Udviklet i 1970'erne , MRIs ligner CAT scanninger , idet de giver meget detaljerede billeder, som kan afsløre bittesmå ændringer eller afvigelser . De er især nyttige til at vurdere interne traumer forårsaget af blødning eller betændelse eller lokalisere abnormaliteter såsom aneurismer , rygmarvsskader , ledproblemer og tumorer . En MR -scanning hurtigt dirigerer kirurger til de ramte webstedet , hvilket reducerer den tid, en patient bruger på operationsbordet . En MR-scanning er smertefri med ingen kendte bivirkninger , hvilket gør det et afgørende redskab til forebyggende sundheds -skærme .

Defibrillator


En defibrillatorer er en elektronisk enhed, der bruges til at redde patienter , der går ind i hjertestop , eller som oplever arytmi ( uregelmæssig hjerterytme ) . Defibrillatorer bruges på en persons bryst og producere en terapeutisk elektrisk stød , som hjælper til at genetablere et hjerte slå. I de senere år har enhederne udviklet sig til små , bærbare værktøjer, der giver en tilskuer til at tilbyde livreddende medicinsk behandling med ringe eller ingen uddannelse . American Heart Association lister tidligt defibrillering som et af fire kritiske trin i overlevelse , når nogen oplever hjertestop .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------