Position: hotel888 > kræft >

ortopædkirurgiske indgreb i foden & ankel

   Ortopædkirurgiske indgreb i fod og ankel kan involvere ledbånd , sener , muskler og knogler . En ortopædkirurg og en ortopæd er kvalificeret til at udføre kirurgi på fod og ankel

Foot Anatomi


Den største anatomi foden har syv små knogler under anklen ( haseleddet ) , fem ben , som omfatter det meste af foden ( mellemfodsknogler ) og fem tæer ( phalanges ) .

fodkirurgi


Foot kirurgi involverer sener , ledbånd og muskler kan omfatte tumor fjernelse som følge af en skade og et ledbånd tåre . Bone operation af foden kan indebære amputation af fod eller tæer . Pins er skruer og plader , der anvendes i mange tilfælde at korrigere knogle alignments

Ankel Anatomi


Den ankel består af leddet mellem de to ben knogler-. skinneben og lægben-og Talas , som er knogle under anklen , bløde væv og fartøjer .

Ankel Kirurgi

haseleddet tunnel syndrom , hvilket medfører en sammenpresning af nerve på bagsiden af anklen , kan resultere i kirurgi til at frigive trykket . Alvorlig brud på skinnebenet eller fibula kan kræve skruer og plader , der skal anvendes til fiksering af knoglen .

Overvejelser

En ortopædisk kirurg bør konsulteres for de fleste fod og ankel kirurgi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------