Position: hotel888 > kræft >

perifere spirende i iskiasnerven skade reparation

   Iskiasnerven skade normalt tager form af selvreparerende traume til nerven som følge af pres fra rygsøjlen eller andre kilder. Det kan være en smertefuld og kronisk lidelse , men reagerer på medicin og kortison indsprøjtninger . Mens sympatiske nerve spiring kan ses i tilfælde af nerveskader , observation af spirende under forhold, hvor alvorlig iskiasnerven skaden er produceret i forsøgsdyrsmodellerne er af eksperimentel interesse snarere end klinisk betydning for menneskers patienter , der lider normalt iskiassmerter .

iskiasnerven


Den iskiasnerven er en stor nerve i den nederste del af kroppen , der strækker sig fra nedre del af ryggen ned gennem benene og grene til musklerne og huden på lårene og kalve .

iskiasnerven Skade


Den iskiasnerven kan blive beskadiget af rygproblemer og andre kilder for pres . I rygsøjlen , kan en fordrevne eller diskusprolaps tryk mod iskiasnerven forvolder skade og smerte der spænder fra let til svær i den nedre ryg og ben . Iskiasnerven kan også blive beskadiget ved tryk forårsaget under graviditeten . Nerven er selvhelende , selvom anti -inflammatoriske lægemidler kan ordineres , og i mere alvorlige tilfælde kortison indsprøjtninger .

Nerve Spirende


Sympatisk nerve spiring sker , når en perifer nerve som iskiasnerven søger at regenerere sig selv efter at være blevet beskadiget . Nerve spirer udvikle sig i en " tilfældig og kaotisk måde , " forsøger at genetablere service til væv . Mange nerve spirer spontant degenererede , men andre kan etablere sig som permanent neurom eller nerve tumorer . Neurom er ofte godartede , men kan være ondartede .

Spirende i iskiasnerven Reparation

Et par studier har rapporteret at observere hurtige nerve spiring i tilfælde, hvor iskiasnerven er blevet alvorligt beskadiget . De fleste af disse undersøgelser anvendes et laboratorium rotte eller mus model , og involverede bevidst ligatur ( skæring ) af nerve . Dette er en langt mere alvorlige traumer , end at der er involveret i iskiasnerven skade gennem rygsøjlen eller andre tryk . Proceduren er blevet anvendt til at teste metoder til at hæmme nerve spiring , der kan føre til neurom .

Betydning

Mens observation af perifer nerve spiring i tilfælde af iskiasnerven skade kan være en nyttig eksperimentel teknik i vurderingen af metoder til at forhindre udviklingen af neurom , der er af begrænset klinisk betydning . Nerve spirende er ikke en væsentlig bivirkning af den normale Iskiasnerven skader hos mennesker .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------