Position: hotel888 > kræft >

post tonsillektomi

   Tonsillectomies er en fælles procedure for en læge at udføre . Mens denne operation er den mest almindelige for børn , mange voksne har brug for det så godt . Børn og voksne typisk har de samme postoperativt instrukser fra deres læge

direkte efter Kirurgi


En tonsillektomi er typisk en ambulant kirurgi , hvilket betyder, at patienten får lov til at forlade , når han har tilbagebetalt af anæstesi . Dette sker normalt efter et par timer fra den første vågne fra en operation .

Kost


Der er ingen strenge diæter en patient har behov for at følge , er det normalt tilrådes at kun forbruge væsker og bløde fødevarer i flere dage efter operationen . Is og Jell-o tendens til at være favoritter efter en tonsillektomi .

Smerter


Efter en tonsillektomi , kan patienten føle moderate smerter i halsen i op til to uger efter operationen . Hvis hævelse opstår , gælder en ispose til området og holde hovedet over hjertet mens du ligger ned .

Hvornår Se Doctor

Det er vigtigt at se lægen , hvis du oplever blødning fra halsen , som varer mere end en time , en temperatur på over 101 . 5 grader Fahrenheit eller du bemærker en stigning i hævelse .

Opfølgning

Læger generelt bede om at se tonsillektomi patienterne om to uger efter operation for en opfølgende besøg . Udnævnelsen normalt ikke længe og er at sikre, at du er healing godt efter operationen.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------