Position: hotel888 > kræft >

tatovering fjernelse for teenagere

   Tatoveringer bliver stadig mere populære og mindre af en social stigmatisering . Teenagere får tatoveringer kan vokse til at fortryde dem, når de bliver ældre . Der findes metoder til at fjerne , hvad der plejede at være en permanent udsmykning

Teenagers få tatoveringer


Det er ulovligt at tatovere en mindreårig uden skriftlig forældrenes tilladelse. En teenager , der er 18 år eller ældre kan få en tatovering uden forældrenes samtykke .

gamle metode


Hvis en teenager ønskede en tatovering fjernet i fortiden , det krævede operation for at fjerne den del af hans hud . Den procedure , der er involveret podning hud over området fra en anden del af kroppen , og sy det lukket .

Laserkirurgi


Nu kan teenagere , der beklager en tatovering har laser operation for at fjerne det . Laseren blaster stråling på tatoveringen site , nedbryde blækket over tid . Det kan tage flere behandlinger for de tatovering til at forsvinde , og det kan aldrig helt gå væk .

Risici

Den laser fjernelse hjemmeside kan efterlade et ar , eller blive smittet . Der er også risiko for, at proceduren ikke vil arbejde helt . Hvis du har en meget mørk eller meget store tatovering , vil det være sværere at fjerne .

hvordan man kommer videre

Nogle teenagere kan gå tilbage til deres tatovering stuen for afhentning , fordi flere og flere malkestalde tilbyder denne service . Det er en bedre id¨¦ at konsultere en hudlæge om laser tatovering fjernelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------