Position: hotel888 > kræft >

typer af kirurgiske sakse

   Kirurgiske sakse der altid kræves under enhver operation og har til formål at udføre opgaver såsom skæring og dissekere væv , suturer og bandager . Kirurgisk saks er konstrueret af disse materialer som rustfrit stål eller titanium , så de kan modstå flere steriliseringsprocedurer før der viser tegn på korrosion .

Operating Saks


Operativsystemer saks er til brug i grundlæggende førstehjælp kits og generelle kirurgiske procedurer cut suturer , gaze og andre lignende materialer . Betjening saks kan have en lige eller buede sæt vinger med spids kombinationer som afstumpede /sløv , sløv /skarpe eller skarpe /skarpe . Sådanne kombinationer arbejde for enten at forhindre huden skade med stump spids eller være i stand til at glide under stram sutur som med en skarp spids .

Iris Saks


Iris saks har enten buet eller vinklet knive med en skarp /skarp sæt tips og anvendes til at fjerne nekrotisk ( dødt ) væv . Iris saks er designet til at udføre øjenkirurgi ( deraf navnet Iris ) , men på grund af deres Petite struktur og buede form de er en god saks for begyndere til brug med dissektion .

Kosmetisk kirurgi Saks


Kosmetisk kirurgi saks er microsurgical saks , der er meget fine ( tynde ) i forhold til andre typer af kirurgiske sakse og kan have enten buet eller lige knive . Disse saks bruges af kosmetiske kirurger , fordi de er i stand til dissekere , skæring , fastspænding og manipulere væv under genoprettende operation . Men på grund af deres fine strukturere disse sakse kan ikke tåle at blive brugt til andre typer af procedurer .

Tenotomy Saks

Tenotomy saks bruges til at udføre kirurgi på øjenlågene , læber og slimhinder . Deres vinger kan være krumme eller lige og har enten sløve /sløv eller skarp /skarp spids kombinationer . Tenotomy saks med en stump /stump sæt af tips bruges til stumpe dissekere såsom opskæring slimhinder , saks med en skarp /skarp tips bruges til mere sarte dissekere procedurer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------