Position: hotel888 > kræft >

urologiske robot kirurgi

   Urologiske robot kirurgi er en minimalt invasiv procedure ved hjælp af små kirurgiske instrumenter indsættes gennem små abdominale incisioner omkring en centimeter i størrelse . Uden en stor kirurgisk åbning , er der meget lidt , hvis nogen smerte , restitutionstid er kortere der er sjældent noget behov for blodtransfusioner og ingen væsentlige ar

Historie


Det amerikanske militær udviklet et tidligt robotsystem , håber kirurger kunne bruge det til at arbejde på sårede soldater fra en afstand , men kunne en bærbar model ikke blive udviklet og militæret solgte teknologien en civil virksomhed , der har finpudset og forbedret den , hvilket skaber urologiske robot instrumentering .

Betydning


Mens du sidder bekvemt , kirurgen manipulerer robotarme indsættes gennem små snit i bugvæggen og manøvrer små instrumenter til at udføre delikate og præcise aktioner . Hver bevægelse af den kirurgens hånd efterlignes af robothånd , mens en 3- D skærm gør det muligt for hende at se et præcist billede af det kirurgiske område . Det robotsystem giver kirurger et innovativt værktøj , der sammensmelter menneskelige kvalifikationer med præcise og meget avancerede robotter til at udføre procedurer såsom fjernelse prostata eller blære kræft , behandling syge nyrer , reparation nyre forhindringer og udfører andre abdominal kirurgi .

funktioner


Brug urologiske robot kirurgi , er små instrumenter indsat i maven gennem fem små indsnit . Kirurgen ure en tv-skærm med et billede fra to kameraer , der skaber en 3- D billede i high definition med forstørrelse på op til 15 gange den faktiske størrelse . Den robot -instrumenter efterligne bevægelser af kirurgens håndled , hånd og fingre for en lang række præcise og raffinerede bevægelser . Fordi kirurgen har sådan en klar opfattelse af den kirurgiske område , kan han gøre indsnit og udskæringer til den del af en millimeter , væsentlige kompetencer , når du udfører prostata kirurgi , suturering indsnit og besparende skader på nerver , der påvirker seksuelle præstationer eller tillade patienten til at urinere normalt .

Fordele

Ud over det forkortede sygehusophold og healing tid , mindsket blodtab og krop traumer , urologiske robot kirurgi giver tydelige fordele . For eksempel giver robot urologiske procedurer for delvis eller fuldstændig fjernelse af en kræftsvulst nyre uden en stor åbning . Realiseringen af et lille mave indsnit , afbryder kirurgen vener fra nyrerne eller specifikke område og skærer ud kræft eller , hvis det er nødvendigt , hele nyren , placerer det i en pose og bringer det ud gennem incisionen . Tilsvarende kan kirurgen fjerne en kræftsvulst blære og genopbygge urinvejene med kun små snit og bruge den præcise robot-udstyr .

Ulemper

I de fleste tilfælde robot urologiske kirurgi havde ingen signifikant ulemper for patienten . Den virkelige forhindringer er til kirurger og medicinske faciliteter , og de fleste af dem er økonomisk . En robot-system koster i omegnen af 1,2 millioner dollars, med en årlig vedligeholdelse gebyr på omkring $ 100. 000. Med tiden vil udviklingen sandsynligvis falde disse omkostninger , men vil nye fremskridt sandsynligvis øge den oprindelige købspris , indtil teknologi når en udviklingsmæssig plateau .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------