Position: hotel888 > kræft >

værktøjer , der anvendes til foder kirurgi

   For at blive en dyrlæge , skal borgerne først modtage en doktorgrad i veterinærmedicin og fuldstændig flere års supplerende uddannelse for at modtage bord certificering . Under denne uddannelse , komplet de en opholdstilladelse og deltage i forskellige kirurgiske procedurer og lære om alle de tilgængelige værktøjer til dyrlæger i operationsstuen .

diagnostisk udstyr Tools


Svarende til inden for humanmedicin , vil dyrlæger køre test forud for starten på en operation for at sikre, at dyret er i stand til at håndtere proceduren, og at lokalisere den nøjagtige placering af ting som tumorer og blæresten . De kan anvende røntgen og ultralyd udstyr , mikroskoper til at undersøge blodprøver og mere generelle værktøjer , som en otoskop at kigge ind i ører og mund et lille dyr , der bliver prepped for kirurgi .

Kirurgisk Værktøj og instrumenter


Under selve operationen , dyrlæger bruger en bred vifte af værktøjer og kirurgiske instrumenter . Nogle af disse værktøjer er de samme som dem, der bruges i mange operationsstuer for mennesker , som veterinær operationsborde og lys . Andre er specielt designet til brug på dyr af forskellig art og størrelse . For eksempel , sælge selskaber som Harvard Apparatur og Parkland Videnskabelige specielt konstrueret anæstesi masker , der er cylindrisk form og hensigtsmæssigt for små dyr som mus og de fleste fugle . Skalpeller , pincet , pincetter , sakse , nåle indehavere , skruetvinger og retraktorer er nogle af de mere almindelige kirurgiske instrumenter , der anvendes af dyrlæger under operationen.særlige værktøjer er tilgængelige for mere unikke procedurer . For eksempel , at en dyrlæge skal udføre en solo kirurgi på en mus vil højst sandsynligt bruge en operation bakke , der er konstrueret til at indeholde dyret i en præcis position . En veterinær tandlæge kan gøre brug af særlige pincet til formål at beslaglægge og hæmmer en hunds tunge ved tandkirurgi .

postoperativ pleje Tools


Umiddelbart efter operationen , dyrlæger bruge yderligere værktøjer som dyret genindvinder fra proceduren . Næsten alle dyr bliver nødt til at modtage intravenøs væske post-op , og sprøjte pumper , infusionspumper og andre typer monitorer hjælp regulere og spore uddeling af væsker og stoffer . Små dyr er ofte opbevaret i særlige væksthuse eller bure knyttet til opvarmning enheder til at regulere kropstemperaturen . Afhængigt af dyrenes tilstand , ventilatorer , hjertestartere og andre skærme er alle tilgængelige specifikt til veterinær brug .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------