Position: hotel888 > kræft >

yoga efter en maveplastik

   Yoga kan være en blid måde at komme tilbage ind i kroppen efter operationen . Denne alsidige disciplin kan bruges til at støtte genrejsningsprocessen efter en maveplastik procedure , eller blot at genindføre aktivitet ind i dit liv efter operationen . Afhængig af din kondition før operationen, vil din restitutionstid varierer . Af denne grund er det vigtigt at overveje din krops unikke behov , når det besluttes at starte yoga efter en maveplastik

Fordele


Yoga forbedrer cirkulation for at mindske risikoen for blodpropper efter operation . Det har også været længe kendt for at styrke sind-krop-forbindelse , som kan være gavnligt efter en optræden -ændre procedure som en maveplastik . Ifølge en artikel skrevet af Dr. Timothy McCall for " Yoga Journal, " Yoga mindsker stress ved at regulere kroppens nervesystem . Mindre stress betyder flere ressourcer din krop kan afsætte til genrejsningsprocessen .

Typer


En populær form for yoga kaldes Ashtanga . Det indebærer vekslende mellem flere vinyasas ( rejser ) i hurtige , flydende bevægelser med vægt på åndedrættet . Andre yoga praksis omfatter bedriften hver vinyasa for en længere tid . De fleste vinyasas kræver bugmuskel engagement . Ånde kontrol gennem pranayama teknikker kan være nyttige i let engagere maven området for at forbedre post- kirurgi hævelse og blodcirkulation .

Overvejelser


Yoga har mange anvendelsesmuligheder og fordele . Det er vigtigt at forudbestemme de særlige fordele , du håber at opnå gennem udøvelsen af denne disciplin . Afhængig af den ønskede effekt , kan der være andre --- mere egnede --- discipliner værd at overveje . Et eksempel er, at Feldenkrais terapi , grundlagt af fysikeren Moshe Feldenkrais . Det er almindeligt brugt af dansere og kan være et godt redskab for genopretning og kropsbevidsthed . Således en informeret vision er nøglen i høster dine ønskede resultater.

Forebyggelse /Solution

For at undgå unødigt pres på de centrale efter en maveplastik , er det bedst at bruge yoga stropper , når praktiserende vinyasas , som normalt ville udfordre den nedre mavemuskulatur . Selerne kan findes på de fleste fitness- butikker . Uanset om du er reintegrere yoga ind i dit liv som en del af en rutine , eller bruger det som et redskab til nyttiggørelse , kan det være bedst at begynde med enkle meditation ledsaget af nogen stillinger for at forhindre belastning for de første dage efter operationen .

Advarsel

Husk at tale med din læge, før du begynder enhver øvelse regime , især en efter en maveplastik procedure . Risici efter operation omfatter sår genåbning , som kunne blive forværret af nogle yogastillinger , og en øget risiko for blodpropper . Yogastillinger efter operationen bør være enkle for at minimere potentielle problemer , så selv de nye til yoga vil finde bevægelser passer til deres niveau af fitness .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------