Position: hotel888 > kræft >

Medicaid & lap band kirurgi

   Medicaid eksisterer for at hjælpe mennesker, der ikke kan yde økonomisk støtte til deres egne behov for sundhedspleje , herunder skødet band kirurgi . Operationen er dyrt , men Medicaid kan dække nogle af eller alle de omkostninger for dem , der er berettigede

Om Medicaid


Leveret af Centers for Medicare og Medicaid Services ( CMS ) , Medicaid er et program , der hjælper støtteberettigede individer og familier med medicinske omkostninger . CMS er en del af U. S. Ministeriet for Sundhed og Human Services . Anmodninger som dækning for skødet band kirurgi behandles individuelt af staten repræsentanter . Hvis anmodningen godkendes , er betaling sendes direkte til sundhedspleje udbyder . Nogle støtteberettigede patienter vil blive givet en co -pay , mens beløbet kan udbetales fuldt ud for andre .

Medicaid Støtteberettigelse


Medicaid er ikke tilgængelig for alle . Først er der indkomst og ressourcer i betragtning. Tælles Ressourcer er normalt bankkonti , fast ejendom og alt af værdi , der kan sælges . Hver stat har sine egne specielle regler for optælling ressourcer , og indkomst er målt i forhold til føderale fattigdomsgrænse retningslinjerne udgivet hvert år . Alder , handicap , graviditet , er terminal sygdom og medborgerskab også overvejet . Børn bevarer deres egen status og ikke er afhængige af deres forældre eller værge status .

Lap Band Kirurgi Berettigelsen


Medicaid dækker skødet band kirurgi for kvalificeret patienter , så længe det er preformed af forhåndsgodkendt læger i førskole-godkendte faciliteter . Dog skal patienterne også kvalificere sig til lap bandet selve operationen . At kvalificere , skal patienten have et body mass index højere end 35 , har mindst én allerede eksisterende tilstand , der relaterer til fedme , og de skal have forsøgt vægttab med andre medicinske behandlinger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------