Position: hotel888 > kræft >

almen kirurgi kontor procedurer

   Læger har været i stand til at udføre et stigende antal almindelige kirurgiske procedurer i deres kontorer takket være de teknologiske fremskridt inden for medicin . Ifølge den Lifeline til Modern Medicine hjemmeside , som er tilknyttet den amerikanske Society of anesthesiologists, er de samme typer af anæstesi teknikker , der anvendes på hospitaler , der anvendes i Office-baserede kirurgi . Kosmetiske procedurer , herunder mole fjernelse og fedtsugning , er nogle af de mest almindelige i -office kirurgiske procedurer .

Kosmetiske


Kosmetiske operationer , der kan være afsluttet i omkring to timer eller mindre , involverer minimal blodtab , har en kort restitutionstid og stole på oral medicin til at kontrollere postoperative smerter kan gennemføres på et kontor , ifølge Encyclopedia of Surgery hjemmeside . Fjernelse af muldvarpe og andre eksterne hudtumorer , fedtsugning og Botox indsprøjtninger er alle typisk udføres i en læge kontor . De økonomiske fordele at have disse typer af operationer på et kontor i modsætning til et hospital kan være betydelig , da mange sygeforsikringer ikke at dække omkostninger i forbindelse med nogle former for plastikkirurgi .

Reproduktiv Sterilisation


Kirurgiske indgreb indebærer sterilisering af de reproduktive organer for både mænd og kvinder ofte udføres som in- kontor procedurer . Vasektomi kirurgi for mænd er nu ofte udføres uden brug af en skalpel , men snarere med et særligt instrument , der producerer meget minimal blødning . Tilsvarende er æggelederne ligatur kirurgi for kvinder, som lukker æggelederne , ofte udført som en ambulant procedure i henhold til lokal eller generel anæstesi i en læge kontor .

Specialister


Diverse almindelige operationer udføres af speciallæger i inden for oftalmologi , Podiatry , tandlæge og otolaryngology ofte udføres i-kontor . Nogle af de mest almindelige operationer omfatter grå stær operation , toenail og knyst rettelser og fjernelse , og mundkirurgi herunder rodkanalen og tonsillektomi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------