Position: hotel888 > kræft >

alternativer til PRK

   PRK ( fotorefraktive keratectomy ) er en medicinsk procedure , der anvendes til at forbedre synet . Denne procedure indebærer en kirurgisk børste til at fjerne celler fra epitel lag af øjet , efterfulgt af en medicinsk laser, omformer linsen væv . PRK kan korrigere både nærsynethed og langsynethed . Men , PRK er ret invasiv , og har en genvindingsproces , der kan være langsom og smertefuld . Afhængigt af faktorer involveret , kan alternative procedurer ofte opnå lignende resultater med færre komplikationer .

implanterbar kontaktlinse


implantable kontaktlinser , også kendt som " intraokulær linser , " der ligner traditionelle plastik linser , men er placeret inde øjet . Hvis der ikke opstår komplikationer efter implantat kirurgi , implantable kontaktlinser er permanente og ikke gøre skal udskiftes . Typisk en patients vision skal stabiliseres , før disse objektiver kan bruges , og enkeltpersoner skal normalt være ældre end 21 år at være berettiget til denne procedure.implantable kontakt linser kan indsættes i et øje i ca en halv time . Proceduren starter med en lille indsnit i hornhinden . En lygteglasset er indsat gennem denne indsnit , og er placeret på toppen af naturlige klar linse i øjet . Snittet helbreder naturligt i omkring 30 dage, forsegling lygteglasset og permanent forbedring af synet af patienten .

Refractive Lens Exchange


Ligesom implantabelt kontaktlinser , brydningsindeks linse udveksling er en procedure, der placerer plast linserne inde i øjnene . Mens implantabelt kontaktlinser er placeret ved siden af naturlige linser i øjet , det refraktive objektivet procedure til udveksling af helt fjerner disse naturlige linser og erstatter dem med kunstige kopier .Ved helt at erstatte øjne " linser , kan brydningsindeks linse udveksle fjerne uklarhed og sløring forårsaget af forhold såsom grå stær . Den procedure kan anvendes på både nærsynede og langsynede patienter . På grund af den invasiv for at fjerne linsen i øjet , dog brydningsindeks linse udveksle har en højere risiko for komplikationer end procedurer , der forlader øjet intakt .

LASIK Surgery


LASIK ( laser-assisteret in situ keratomileusis ) er en procedure , der bruger en kirurgisk laser til at omforme hornhinden , der dækker den forreste del af øjet . Brug af denne laser , er en lille flap i øjet åbnes . Laseren så fjerner en del af øjet , der ændrer den måde, lyset opfattes . Klappen er derefter sat tilbage på plads og lov til at helbrede .LASIK operation sker typisk på en ambulant og kan afsluttes på under en time . Proceduren er effektiv for de fleste patienter med fælles vision problemer såsom mindre nærsynethed . For patienter med mere komplekse syn spørgsmål , som grå stær, kan alternative procedurer anbefales .

LTK Surgery

LTK ( laser thermokeratoplasty kirurgi ) er en laser vision forbedring procedure , der anvendes til at korrigere langsynethed . I modsætning til LASIK , indebærer denne form for laser øje kirurgi ikke direkte omforme hornhinden , men i stedet svinder det ved hjælp af varme . Fordelen ved denne fremgangsmåde er, at en klap ikke behøver at blive skåret . Dette mindsker chancerne for infektion og mindsker inddrivelse tid .LTK laser kirurgi er typisk ikke så permanent som andre korrigerende procedurer , og det er ikke ualmindeligt for patienter til at kræve yderligere operation efter flere år . LTK kirurgi er mest effektive på langsynede patienter, som er over 40 år gamle.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------