Position: hotel888 > kræft >

definition af selektive skarpe debridering

   Selektiv skarpe debridering er kirurgisk fjernelse af sårede , døde eller smittet væv fra med skarpe instrumenter . Sundhedspersoner vælger denne type debridering når præcision er nødvendigt i tilfælde som sår ikke helbredende normalt

begrundelse for brug


Læger benytter selektiv skarpe debridering på den linje, hvor ikke- levedygtige væv møder levedygtige væv . Det er en teknik der ofte anvendes til at fjerne store arealer for uønsket væv .

Tilstande der kræver anvendelse


sundhedspersoner benytter selektiv skarpe debridering når det beskadigede område af væv er omfattende , hvis der er et tykt stykke dødt væv på huden , eller hvis der er en hjerteløs . Specifikt fremme cellulitis og sepsis er forhold , der kræver øjeblikkelig skarpe debridering .

Værktøjer


Selektiv skarpe debridering værktøjer kan engangs eller genbruges. Nogle læger foretrækker disponible værktøjer , fordi de bruges kun til én patient , de behøver ikke at blive steriliseret , og de koster mindre . Andre læger foretrækker genanvendelige værktøjer , fordi der er en bredere vifte , de er af højere kvalitet , og de kan bruges flere gange .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------