Position: hotel888 > kræft >

diatermi & total hofte udskiftninger

   For en person med en hofte beskadiget af gigt eller skader , kan en samlet hofte mindske smerter og forbedre mobiliteten . Kirurgen , der udfører proceduren kan bruge diatermi når rydde blødt væv med henblik på at placere hofteprotese som en del af operationen

Total Hip erstatning


I alt hofteledsalloplastik , en kirurg fjerner den beskadigede knogle og brusk i toppen af din lårben og i dit hofteskålen . Efter dette, erstatter hun det med en syntetisk bold og sokkel. Dette giver dig en helt ny hofteled , ifølge " The Well-Cementeret Total hoftealloplastik , " en bog giver en comprehesive vurdering af den samlede hofte udskiftning kirurgi .

Diatermi


I kirurgisk diatermi , bruger en kirurg med høj frekvens elektrisk strøm til at skære igennem væv i stedet for at bruge en skalpel . I alt hofte udskiftninger , kan diatermi bruges til at lave et snit til at åbne hofteleddet til kirurgen synspunkt . Det kan også klart blødt væv ud af ben , før han indsætter nye hofteled .

Overvejelser


Diatermi har den fordel, forårsager mindre blødning og mindre risiko for infektion under total hofte udskiftning kirurgi , fordi det cauterizes blodkar og dræber bakterier , som det nedskæringer . Der er en større risiko for at raske væv bliver beskadiget , hvis den elektriske strøm ikke er omhyggeligt sigte og kontrolleret "ifølge Medical Devices ", en volumen giver en detaljeret kig på sikker brug af medicinske instrumenter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------