Position: hotel888 > kræft >

finmotoriske evner skade efter ulna nerve kirurgi

   Hver operation har et element af risiko . For albueregionen kirurgi , omfatter de risici, som muligheden for infektion og skader på patientens finmotorik

albueregionen Kirurgi


albueregionen kirurgi lindrer kompression på nerven , hvilket kan resultere i smerte og begrænset mobilitet af hånd eller albue , i henhold til " Kirurgi af Perifere nerver . "

finmotoriske Skill Skade


I albueregionen kirurgi , kan den nerve beskadiges og ikke repareret . Hvis dette sker i den nerve i nærheden af håndleddet , kan det skade en persons finmotoriske færdigheder, især evnen til at forlænge fingrene og holde objekter mellem en finger og tommelfinger .

Årsager


Skader på nervus nerve under kirurgi kan resultere i en læsion på nerven . Selv om kirurgi lindrer komprimering, vil læsionen resultere i tab af finmotorik .

Behandling

Tendinitis overførsler kan genskabe finmotorik . Dette fungerer bedst, hvis senen valgt at overføre kan fjernes uden at beskadige donor muskel , ifølge "Aktuelle Diagnose og behandling kirurgi . "

overvejelser

Kirurger ofte støder på nervus nerve i operationer på albue og håndled . De tager stor omhu for at undgå skader , når de opererer i disse områder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------