Position: hotel888 > kræft >

fordelene ved en stiv bronkoskopi

   Den stive bronkoskopi er faktisk en gammel procedure , der har været i praksis siden slutningen af det nittende århundrede . Uropført af Gustav Killian i 1897 at fjerne en svinekød knogle fra halsen af en ældre landmand , er proceduren lægerne kan kontrolleres visuelt luftvejene for diagnoser . I modsætning til en fleksibel bronkoskopi , røret anvendes til stive bronkoskopi gør det muligt for lægerne at udføre operationer og andre procedurer .

Visuel Diagnoser


En læge vil ofte bruge en stiv bronkoskopi at vurdere en patient , der har rapporteret vejrtrækningsproblemer , at vurdere vækster i luftvejene og at bestemme forekomsten og omfanget af lungekræft . Hvis en patient har indberettet vejrtrækningsproblemer og lægen mistænkte en obstruktion i luftvejene , kan stive bronkoskopi tillade , at lægen faktisk hente fremmedlegemer fra patientens hals .

elektrokauterisation og andre procedurer


Under operationen , der omfatter stive bronkoskopi , kan en læge udføre andre procedurer , såsom elektrokauterisation , der bruges til at kontrollere en betydelig blødning . Stive bronkoskopi også mulighed for indførelse af væske og ilt i halsen , det sugning af væsker og fjernelse af store stykker væv , som er syge eller har brug for en biopsi .

Udbredt anvendelse


En anden fordel for at skulle gennemgå en procedure der har været praktiseret i så lang tid er , at det er forholdsvis let at finde en læge , der kan udføre proceduren og give dig gode råd om sin relative fordele . Hvis du vælger at have stiv bronkoskopi , vil du finde et passende antal lokale læger, der har erfaring og ekspertise i det .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------