Position: hotel888 > kræft >

forskellige former for fedtsugning

   Fedtsugning , eller " LiPo ", som det undertiden kaldes, er en medicinsk teknik, der bruges til at fjerne områder af fedt fra undersiden af huden . Fedtsugning kan målrettes mod et specifikt problem område , såsom hofter eller arme , og er mest effektive , når det kombineres med traditionelle vægttab metoder , som omfatter kost og motion .

tumescent Fedtsugning


tumescent fedtsugning er det mest almindeligt anvendte procedure for at reducere fedt at bruge minimalt invasiv kirurgi . Denne procedure bruger en speciel bedøvelse blanding indeholdende lidocain og adrenalin , der fungerer primært som en smertestillende . Den medicin virker også som en vasokonstriktor , dalende blodkarrene og reducere blødning .Når bedøvende stof har sløvet nerverne , er en lille indsnit og fedtceller er suget ud af kroppen . Stædige områder af fedt kan være specifikt omfattet af mætte celler med ekstra mængder af bedøvende stof , hvilket gør dem lettere at manipulere og fjerne . Adrenalin hjælper med at forhindre overdreven blødning opstår , og snittet området typisk heler hurtigt efter operationen .

Ultrasonic fedtsugning


Ultralyd fedtsugning bruger højfrekvente lyd til at skabe vibrationer i målområder af fedt . Når denne fedt vibrerer på et højt nok hastighed , det bliver til flydende og forsvinder . Dette liquidized fedt fjernes derefter ved hjælp af specialiserede fedtsugning værktøjer . Ultralyd liposuction kan bruges til at nå områder , herunder hagen og ankler , der er ikke velegnede til andre fedtsugning typer på grund af deres form .Ud over flydende fedt , ultralyd liposuction er også effektiv til at øge tætheden af posede hud . Dette giver to kosmetiske fordele, der kan nås på en gang , hvilket sparer tid og penge for patienterne. I nogle tilfælde kan ultralyd liposuction kombineres med andre procedurer såsom tumescent fedtsugning for at fjerne store mængder af fedt hurtigt .

SmartLipo Fedtsugning


" SmartLipo "er varemærkebeskyttede navn for en specialiseret fedtsugning , der er udviklet af det medicinske selskab cynosure . Denne type liposuction bruger laserlys leveret gennem et fiberoptisk kabel til at målrette lommer af fedt. En kanyle bruges til tråd den lille sonde under huden . Når laserlys anvendes , er de fedtceller ødelagt .Sammenlignet med andre metoder til fedtsugning , SmartLipo er relativt smertefri og kan gennemføres med minimal blå mærker og blodtab . På grund af lokal anæstesi , patienter, der fik SmartLipo er i stand til at forblive bevidst og opmærksom under proceduren , som ofte kan være afsluttet i en time eller mindre . De fleste patienter kommer sig fuldstændigt fra SmartLipo inden for flere dage .

Power Assisted fedtsugning

Power assisteret fedtsugning er lig traditionelle tumescent fedtsugning , men bruger specialværktøj til at øge mængden af fedt indsamlet , mens reducere mængden af ubehag . Samlingen spidsen af en el assisteret fedtsugning værktøj vibrerer og en meget hurtig sats . Disse vibrationer hjælpe med at bryde op grupper af fedtceller .Fordi magten bistået fedtsugning er mere effektiv end standard fedtsugning , kan mere fedt skal fjernes i kortere tid . Den vibrerende værktøj giver læger til målområderne , mens du bruger mindre kraft på instrumentet . Det betyder mindre potentiel risiko for patienten , og færre bivirkninger såsom smerte og blå mærker .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------