Position: hotel888 > kræft >

gynækologisk kirurgiske instrumenter

   Mange af de instrumenter, der anvendes ved gynækologisk kirurgi anvendes også i abdominal kirurgi . Men der er mere specialiserede værktøjer , der er nødvendige for specifikke gynækologiske formål i visse procedurer .

Knive


Den traditionelle kirurgiske skalpel er tilstrækkelig for de fleste gynækologiske procedurer . Den fås i mange forskellige størrelser og former og engangs vinger kan knyttes til den skalpel ved hjælp af en nål indehaver .

Biopsi Punch


en biopsi Punch , normalt engangs , anvendes til at fjerne en disk af væv . Det har skarpe kanter og det er også et fælles dermatologi værktøj .

IV kanyler


IV kanyler er en slags kateter , som kan indsættes i en patients blodåre til at administrere anæstesi , medicin eller andre løsninger for medicinsk behandling . Disse instrumenter forhindre nålen bliver forskubbet , og at minimere eksponering af patienten manipulation .

Kateter

En kateter er en fleksibel slange indsat i kroppen til enten tilføje eller dræne væske som regel fra blæren .

kolposkop

En kolposkop er en stor elektrisk mikroskop , der er placeret og rettet mod skeden og bruges til at se livmoderhalsen .

Dressing Tang

Dressing pincet er slanke pincet bruges til at gribe gaze eller sutur , fjernelse af dressing og fjerne små fragmenter af udenlandske organer i dressing sår .

endocervikalt Curettes

Formet som en skovl eller ske , er disse anordninger, der anvendes til at fjerne svulster eller væv fra et organ hulrum .

Tang

Tang har to knibtang og et håndtag og bruges til at komprimere , håndtering og fatte . Ved gynækologisk kirurgi , er der tre typer af tænger : fatte , væv og obstetriske tangen

laparotomi Ring

En laparotomi Ring bruges til kvindelige sterilisation . Enheden er en silikone elastikken , der er monteret rundt om æggelederen .

Vaginal spekulationer

Et bredt tippet instrument , der anvendes til at udvide skeden for at nå livmoderhalsen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------