Position: hotel888 > kræft >

hjælp rytter øvelse maskine efter hofte udskiftning

  Rider mærke hjem træningsredskab simulerer en robevægelse , der giver exerciser en træning , der kombinerer elementer fra både hjerte-kar- og styrketræning . Hvis du inddrive fra hip-udskiftning kirurgi , bør der udvises forsigtighed sammen med musklerne , når du bruger hjemme træningsudstyr . Som altid , høre først med din læge , før du forsøger øvelserne
1 .
Indstil maskinen på et fladt og stabilt underlag . ( Du kan lægge en gummimåtte under Rider maskinen for at undgå enhver udskridning . skred kan resultere i en disharmonisk bevægelse til hoften . ) Sæt dig på sædet af maskinen og se på dine knæ .
to .
Juster sædet , så dine knæ er ikke bøjet i en 90 graders vinkel , hvilket betyder, at du er for tæt på hånden greb . Sidder tæt vil lægge unødig belastning på din hofte . Sørg også for , at dine ben ikke er for lige , hvilket betyder, at du kan overbelaste dine ben til at nå pedalerne .

3 .
Juster spændingen til det mindste indstillingen til rådighed . Sidde på sædet og nå frem til Tag fat i håndtaget og træk tilbage mod din torso . Udvid dine fødder til at sætte dem på foden pedalerne . Udvid dine arme fremad nok , så dine knæ kommer tilbage til en komfortabel vinkel .
4 .
Arbejdet i de ændrede vifte af bevægelse , der udfører 03:57 arbejdsdage sæt af 15 til 20 gentagelser pr sæt , eller udføre hvad arbejder sæt din læge eller fysioterapeut foreskriver.

gode råd og advarsler • Stop omgående , hvis du føler nogen smerte eller ubehag i leddet.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------