Position: hotel888 > kræft >

hvad er årsagerne til underarm smerter efter skulder skade ?

   Det er somme tider svært at afgøre den præcise oprindelse eller årsag til kropslige smerter . Ifølge FightingFatigue. com , tyder smerte forskere , at oprindelsen af alle smerter er betændelse ( smerte og hævelse ) og kroppens reaktion på det . Det ville give mening da, at betændelse og kroppens reaktion på det kunne være en af årsagerne til underarm smerter efter skulder skade

skulderleddet


Skulderleddet er en kompleks arrangement af muskler , knogler og sener , der giver mulighed for en lang række af forslag til din arm . Desværre er en sideeffekt af denne omfattende mobilitet øget risikoen for skade. De tre knogler i skulderen omfatter bovbladet ( skulderblad ) , humerus ( overarm ben ) og nøgleben ( kravebenet ) . Der er fire muskler findes i skulderleddet med sener tilslutning til knoglerne , at give mulighed for flytning af din arm .

skulderskader


De to væsentligste årsager til de fleste skulderskader er degeneration eller slitage og overdreven magt eller lægge for meget pres på skuldermusklen sener . På grund af den tendinous (bestående af sener ) arten af skulderleddet , modtager lidt i vejen for blodforsyningen . Skulder problemer er almindelige hos ældre på grund af manglende blodtilførsel , som også kan forlænge den helbredende proces, når en skade opstår . Overdreven -force skader opstår typisk , når du forsøger at løfte en tung genstand , eller når påføres på armen , når det er i en usædvanlig situation .

udstrålende smerter


Det er ikke ualmindeligt, at smerter fra en akut eller kronisk skade at rejse til omkringliggende områder af kroppen . Det er dels det, der gør det så svært til tider , at lokalisere oprindelsen af smerte eller skade, når det ikke udadtil tydelig. Udstrålende smerter , såsom under armene smerter efter skulder skade kan skyldes nerver få trukket eller klemt , hvilket medfører smerter langs hele nerve . Traveling smerter kan også være kroppens forsøg på at beskytte den forurettede regionen ved at overbebyrde nærliggende områder .

Årsager til armhulerne Pain

Skulder ledskader kan resultere i noget så ubetydeligt som muskelinflammation uden permanent skade eller en delvis eller fuldstændig rive i en muskel , der kan kræve operation for at reparere den . Uanset hvad , kan betændelse og ubehag skabt af en skulder skade bredte sig til nærliggende områder som hals , bryst , overarm og underarm . Den arvæv fra helet en forkert tåre i en skulderleddet muskel kan forårsage underarm smerter og ubehag med visse bevægelser . Et fælles skulder problem kendt som bursitis ( betændelse i bursa ) kan forårsage smerte , der skal videre til halsen , armen og underarm .

Forebyggelse /Solution

Stretching og styrkelse af skulderleddet betingelser muskler og sener , og samtidig hjælpe til at forhindre skulderskader . På en hjemmeside som thestretchinghandbook. com du kan finde et par af gavnlige strækker for skulder området . Jo tidligere en skulder skade er behandlet ordentligt , det hurtigere din opsving vil være , og jo mindre sandsynligt er en lignende skade vil gentage sig .

Advarsel

Der er andre mere alvorlige årsager til både skulder og under armene smerter , som et hjerte betingelse eller en forestående hjerteanfald . Selv hvis du har lidt en skulder skade , skal du ikke antage, at armene smerte er direkte relateret til skaden . Rådføre sig med en læge for at udelukke andre mulige årsager , der kan omfatte : Betændelse i lymfeknuder ( i armhulen ) , trukket muskel-eller muskel -stamme , leddegigt , allergi , AIDS , leukæmi , kræft , hævelse af armhulen lymfeknuder og infektiøs mononukleose .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------