Position: hotel888 > kræft >

hvad er es procedure ?

   ACE Procedure er også kendt som antegrad Kontinentet Enema procedure . Det er en alternativ måde at give et lavement , og kan være en mulighed for børn, der har brug for på lang sigt lavement behandling

Procedure


Den ACE procedure er kirurgisk procedure for børn . Den består af at give et lavement gennem et rør lavet af et barns tillæg eller et stykke af tarmen . Røret giver en tunnel , der skal foretages i tyktarmen fra ydersiden af et barns mave , hvor en lille åbning kaldes en stomi eksisterer . Under proceduren , vil lægerne skabe en ventil , så lækage fra stomien .

Fordele


Den ACE Proceduren kan være til gavn for børn, der ønsker et alternativ til at have daglig lavementer , der er givet gennem endetarmen . Hertil kommer , kan ACE procedure ske som en ambulant procedure eller et kort ophold på hospitalet i modsætning til et forlænget ophold . I nogle tilfælde kan ACE procedure gøre det muligt for børn at give sig selv lavementer gennem den skabte rør, der passerer gennem væggen i maven .

Overvejelser


Skilte , at et barn kan have behov for at blive behandlet med lavementer at regulere afføring kan kun vurderes af en læge . Efter at have vurderet symptomer og tegn med en sundhedsperson , er det bedst at afgøre, om ACE procedure er det rigtige valg for et barn .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------